کبودی نداشت. بدن درد داشت فک کنم آخه خیلی بیقرار بود. الان دیگه کبد و طحالش خیلی ورم کرده شدید سه با ...
اولا که انشاالله همون کم خونی و اینجور چیزهاست.ثانیا سرطان خون یه سرطانی هست که خیلی خوب به درمان پاسخ میده مخصوصا در کودکان.حتی یه خانم از همسایگان ما دو سه سال پیش براش تشخیص سرطان خون دادن و درمان کرد و الان کاملا خوب شده خداروشکر.
بچه ها من خودم به همسرم و دختر بزرگم و مادرم و پدرم به همه روحیه و امیدواری میدم اما خودم از تو داغونم فقط تظاهر به قوی بودن میکنم یعنی مجبورم دخترم ،،pick هست روزی نیم ساعت میبنمش. ولی با لبی خندون میرم اونجا با لب خندون میام بیرون. فقط میتونم بگم بدترین روزهای عمرم رو میگذرونم خدا سر دشمن آدم هم نیاره
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
مرغی خروسی چیزی ب نیتش براش خون کنید چشم و نظر اگ داره بره. اگ وضعیت مالی خوبی دارین گوسفند قربونی کنید ما بهش میگیم عقیقه نمیدونم شما چی میگید .منظورم همون ذبح گوسفند ک پدرمادر بچه و پدر بزرگ و مادربزرگ (هم از سمت مادری هم پدری بچه ) نباید از گوشتش بخورن و هیچ استخوانش نباید شکسته بشه یا دور ریخته بشه حتی کوچیک ترین استخوان ها اون گوسفند رو جمع کنی اداب و دعای مخصوصی داره و کسی ک ذبح میکنه باید بدونه نیت عقیقه هس استخوان هاشو بجای دخترتون دفن میکنید ک عمر دخترتون زیاد بشه بلا ازش دور بشه چشم و نظر ازش دور بشه با گوشتش ابگوشت معمولا درست میکنن و میدن فقرا یا هرکی دوسداری بخوره (بجز اونایی ک بالا گفتم) فقط بدون استخوان بده بهشون با دقت استخوان هارو جمع کن . دقیق شو میخوای بدونی از آداب و همه چی بزن تو نت کامل بخون متوجه میشی میتونی از دفتر مراجع تقلید شهرتون بپرسی بهت کامل توضیح میدن .ان شاءالله هرچی زودتر دختر گلتون شفا پیدا کنه خیلی ناراحت شدم خودم دختر ۳ ماهه دارم خدا بلا رو از جون همه بچه ها دور کنه الهی امین.
تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍بهنیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم)