2777
2789
عنوان

دختر ۴ ماهه ام مشکوک به سرطان خون😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4522 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کبودی نداشت. بدن درد داشت فک کنم آخه خیلی بیقرار بود. الان دیگه کبد و طحالش خیلی ورم کرده شدید سه با ...

اولا که انشاالله همون کم خونی و اینجور چیزهاست.ثانیا سرطان خون یه سرطانی هست که خیلی خوب به درمان پاسخ میده مخصوصا در کودکان.حتی یه خانم از همسایگان ما دو سه سال پیش براش تشخیص سرطان خون دادن و درمان کرد و الان کاملا خوب شده خداروشکر.

دوستان نمیتونم یکی یکی ج کامنت هارو بدم از همتون بابات دعا ها و دلداری هاتون تشکر میکنم ایشالله همیشه تنی سالم و دلی خوش

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
عزیزم من تو قطارم به سمت مشهد ..اسم دخترت چیه ؟از امام رضا طلب شفا کنم براش

میشه برای دختر منم دعا کنی؟من آرزوم بود بیام مشهد تا یه کم آرومو سبک شم ولی شرایطش پیش نیومد، آریانا اسم دخترمه،

زیارتتون پیشاپیش قبول باشه💐

امیدوارم که با دیدن جواب آزمایش دخترت،خوشحال ترین بشی و بگن هیچی نبوده و همه چی نرماله، الهی آمین

ممنونم عزیزم ایشالله غم نبینی

بچه ها من خودم به همسرم و دختر بزرگم و مادرم و پدرم به همه روحیه و امیدواری میدم اما خودم از تو داغونم فقط تظاهر به قوی بودن میکنم یعنی مجبورم دخترم ،،pick هست روزی نیم ساعت میبنمش. ولی با لبی خندون میرم اونجا با لب خندون میام بیرون. فقط میتونم بگم بدترین روزهای عمرم رو میگذرونم خدا سر دشمن آدم هم نیاره

میشه بیشتر توضیح بدین

مرغی خروسی چیزی ب نیتش براش خون کنید چشم و نظر اگ داره بره. اگ وضعیت مالی خوبی دارین گوسفند قربونی کنید ما بهش میگیم عقیقه نمیدونم شما چی میگید .منظورم همون ذبح گوسفند ک پدرمادر بچه و پدر بزرگ و مادربزرگ (هم از سمت مادری هم پدری بچه ) نباید از گوشتش بخورن و هیچ استخوانش نباید شکسته بشه یا دور ریخته بشه حتی کوچیک ترین استخوان ها اون گوسفند رو جمع کنی اداب و دعای مخصوصی داره و کسی ک ذبح میکنه باید بدونه نیت عقیقه هس استخوان هاشو بجای دخترتون دفن میکنید ک عمر دخترتون زیاد بشه بلا ازش دور بشه چشم و نظر ازش دور بشه با گوشتش ابگوشت معمولا درست میکنن و میدن فقرا یا هرکی دوسداری بخوره (بجز اونایی ک بالا گفتم)  فقط بدون استخوان بده بهشون با دقت استخوان هارو جمع کن . دقیق شو میخوای بدونی از آداب و همه چی بزن تو نت کامل بخون متوجه میشی میتونی از دفتر مراجع تقلید شهرتون بپرسی بهت کامل توضیح میدن .ان شاءالله هرچی زودتر دختر گلتون شفا پیدا کنه خیلی ناراحت شدم خودم دختر ۳ ماهه دارم خدا بلا رو از جون همه بچه ها دور کنه الهی امین.‌

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
مرغی خروسی چیزی ب نیتش براش خون کنید چشم و نظر اگ داره بره. اگ وضعیت مالی خوبی دارین گوسفند قربونی ک ...

خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنماییتون لطف کردی خدا بچه ات رو حفظ کنه برات

خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنماییتون لطف کردی خدا بچه ات رو حفظ کنه برات

قربونت عزیزم زنده باشی ❤❤💋⚘

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
بچه ها من خودم به همسرم و دختر بزرگم و مادرم و پدرم به همه روحیه و امیدواری میدم اما خودم از تو داغو ...

به حق علی اصغر   شش ماهه حسین به حق رقیه حسین خوب میشه نگران نباش  .  خدا به دلت آرامش بده  فقط از خدا میخوام دکترابگن چیزیش نیست . یاحسین مظلوم