2777
2789
عنوان

با امپول hmgچندمیل فولیکول رشد میکنه

2914 بازدید | 14 پست

اینماه بالتروزول وسینال اف فولیکولم دکتر گف خیلی کوچیکه دوتا امپول اچ ام جی داد...بنظرتون امیدی هست ک تا نیمه سیکلم فولیکول به اندازه مناسب برسه؟

اونای ک این امپول زدن بگن فولیکولشون چقدری بوده وباامپول چند میل شده ؟😪😪😪

من زده بودم آره تاثیر داشت بزرگتر شد چندین بار هردوره این آمپولهارو زدم ولی آخرش ماهی که هیچی نزدم ب ...

گلم شماچندم سیکلت زدی این امپولو ...سایز فولی چند بود وباامپول چند شد؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق یادم نیس من سیکلم ۳۲ یا۳۳ روز بود روز ۹ یا ۱۰ میرفتم هرماه دکتر بعضی وقتها هم زودتر سونو میکرد میداد هرماه فولیکول داشتم مثلا ۱۳ یا ۱۴ بود میزدم ۱۸ یا ۱۹ میشد شایدم بیشتر بعدم آمپول میزدم برای آزاد شدن تخمک قبل تخمکگذاری 

دقیق یادم نیس من سیکلم ۳۲ یا۳۳ روز بود روز ۹ یا ۱۰ میرفتم هرماه دکتر بعضی وقتها هم زودتر سونو میکرد ...

مرسی گلم چقد روحیه گرفتم ازسایز فولیت😅 تقریبا سر چند روز سایزش اینقدر بیشتر میشد؟...ببخش ک سوالام زیاد شد

اگه شوهرت مشکلی نداشته باشه میشی انشاالله

شوهرم سالمه ولی خودم تنبلی دارم اینماه شبی دوتا لتروزول دوتا سینال اف زدم و دوتا اچ ام جی دیگ نمیدونم تنبلیم شدیده یان😁😁

شوهرم سالمه ولی خودم تنبلی دارم اینماه شبی دوتا لتروزول دوتا سینال اف زدم و دوتا اچ ام جی دیگ نمیدون ...

اگه سونو عکس رنگی رفتی ومطمئنی لوله هات مشکلی نداره طب سوزنی وسنتی هم امتحان کن یه ماه من با اینطوری جواب گرفتم همون ماه اول