2777
2789

الان خیلی خوشحالم میدونین چرا؟ 

یک هفته هرروز هر ثانیه سرچ میکردم چیشده چه خبره هرسری با کلی استرس به صفحه گوشی خیره میشدم 

اون روز که طبق معمول سرچ کردم گفتن سطح هوشیاری کم شده کلیه چیز شده اشکام فقط می‌ریخت و فشارم افتاد تا اینکه شب همه چیو سپردم به خدا داشتم به کارام می‌رسیدم دوباره دلم طاقت نگرفت رفتم وسطش چک کردم نوشته بود درگذشت و مرگ مغزی 

بچه ها داشتم بالا می‌آوردم به طوری که  فشارم رفته بود بالا ولی من بی حال شده بودم یخ زده بود بدنم سردم بود نمیتونستم گریه کنم نمیتونستم با کسی حرفی بزنم فقط نشستم آخر شب با ی جعبه دستمال گریه کردم و چشمام اندازه کاسه شد فرداش اینقدر گریه کردم زار زدم کلی دعا کردم کلییی التماس کردم منتظر معجزه بودم احساس خفگی داشتم خیلی حالم بد بود ولی وسط گریه هام چشمم خورد به اسم الله بچه ها اون لحظه چنان آروم شدم حسم گفت الله خودش کمک میکنه بعد کلی از ته دل دعا کردم یکم بهتر شدم ولی بازم خیلی درد داشتم امروز که داشتم گریه میکردم یهو سرچ کردم و تکذیب که دیدم بچه ها بهترین لحظه زندگیم بود اشک شوق فقط می‌ریخت از چشمام اصلا باورم نمیشد خدا صدامو شنید 🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم رل صابری زن:////

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
صابر کیه

کاش تو بودم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

تاپیک اخرمو ببین منم هنگم

اما مرگ مغزی شده همه اعضاش از کار افتاده فقط قلبشه ک داره میزنه 

مرگ مغزی یعنی تموم مگه فقط معجزه خدااا

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

صابر کیه

صابر کاظمی والیبالیست 

هعی خدااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

تاپیک اخرمو ببین منم هنگماما مرگ مغزی شده همه اعضاش از کار افتاده فقط قلبشه ک داره میزنه مرگ مغزی یع ...

کما با مرگ مغزی فرق داره. آدم می تونه چندین سال تو کما باشه، اما بعد از مرگ مغزی دیگه مغز دچار فروپاشی میشه، اون وقت حتی اگه اعضای بدن رو بخوان اهدا کنن، باید ظرف یکی دو روز انجام بدن چون اونا هم از کار می افتن.

کما با مرگ مغزی فرق داره. آدم می تونه چندین سال تو کما باشه، اما بعد از مرگ مغزی دیگه مغز دچار فروپا ...

دکترا گفتن مرگ مغزی شده پدرش رضایت نمیده دستگاها رو ازش جدا کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کما با مرگ مغزی فرق داره. آدم می تونه چندین سال تو کما باشه، اما بعد از مرگ مغزی دیگه مغز دچار فروپا ...

منم فرق بین کما و مرگ مغزی رو میدونم 

ئکترا گفتن مرگ مغزی شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکترا گفتن مرگ مغزی شده پدرش رضایت نمیده دستگاها رو ازش جدا کنیم

نمیدونم، الان خوندم نوشته کما.

آخه مرگ مغزی که دیگه بحث رضایت و دستگاه مطرح نیست.اصلا دیگه قلب و بقیه اعضا هم بعدش از کار می افته، حتی با دستگاه.

خدا می دونه، انشاا... که اینطور نباشه

نمیدونم، الان خوندم نوشته کما.آخه مرگ مغزی که دیگه بحث رضایت و دستگاه مطرح نیست.اصلا دیگه قلب و بقیه ...

الان خبرو دیدم گفتن مرگ مغزی شایعه بوده

خداااااروشکرررررررر

تو کماست خداکنه برگرده

من دلم روشنههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40