2777
2789
شاید قیمت توی سایتش قدیمی بوده.چی خریدی ازش؟

نه توی سایت همین الان امکان خرید داره، چندتا چیز ازش خریدم روی هم شد 600 و خورده ای. این یه قلم را گرون داده خیلی ام گرون. یه دفتر و سررسید خیلییی شکیل که ماله امساله بهشم گفتم دیگه تاریخ انقضاش تمام شده کلا 10 تومن از قیمتش کم کرد!! ولی توی سایتشون خیلییی ارزونتر میدن

همونا جلوی روش خرید اینترنتی بکنه. بگه اگر آورد ، باید اینو پس بگیری.

فک نکنم اینجوری قبول کنه. میخام با زبون خوش و با صلح پسش بدم. تو نظر خودم این بود که اصن بهش نگم گرون دادی . بگم همون مدلی که میخاستما این سایتشون داره. چون دیشبم چندبار بهش گفتم همین تولیدی فلان جور نداره گفت نه ولی اتفاقا همون جوری که من میخاستم هم توی سایتشون بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم اینجوری قبول کنه. میخام با زبون خوش و با صلح پسش بدم. تو نظر خودم این بود که اصن بهش نگم گرو ...

عزیزم انتظار داری بیاد قیمت تولید بهت بده؟؟؟؟معلومه که گرونتر میده تا براش صرف کنه

اگر بگی میگه اون قیمت قبلا بگو میخوام پسش بدم گرون دادی دیگه چیزی نگو توضیح نده چون اونم جواب می ...

دقیقا اگه بهش بگم گرون دادی کلی بهانه میاره. برای همین باید یه چیز دیگه بگم. فقطم همینا ازش نخریدم 600 و خورده شدن خریدام

دقیقا اگه بهش بگم گرون دادی کلی بهانه میاره. برای همین باید یه چیز دیگه بگم. فقطم همینا ازش نخریدم 6 ...

فقط یدونشو میخای پس بدی؟اگه یدونس پس بده ولی امکان کمه مسلما میگه یچیز دیگه بجاش بردار

معلومه ک پس نمیگیره!

خب اعصابم خورده. شایدم پولش مهم نباشه ها اما آدم تا مدتها دیگه یادش نمیره و همش اعصابش بهم میریزه تازه اینی ام که خریدم اول دوسش داشتم اما بعد که قیمت اصلی شا دیدم دیگه حتی بدم میادبهش نگاه کنم. برا همین تما باید پسش بدم. حتی میخام اگه پس نگرفت بذارم تو مغازه اش و بیام. 4 برابر گرونتر خیلیه عاخه

خب اعصابم خورده. شایدم پولش مهم نباشه ها اما آدم تا مدتها دیگه یادش نمیره و همش اعصابش بهم میریزه تا ...

درکت  میکنم برا خودمم هفته پیش این اتفاق افتاد

یه چیز ک قیمتش ۵۰۰بود ۷۰۰به هم انداخت تازه من دوتا خریدم یعنی ۴۰۰اضاف گرفته

ی شب کامل سردرد بودم وقتی فهمیدم امیدوارم اون پول من حناق بشه براش☹️

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
والا سر من همین بلا اوند من گفتم فروشنده گفت اون قدیمی شما دیدین و قبمتها تو سایت بروز نشدن خلاصه زی ...

آره عزیزم بهشون بگی گرونتر دادی زیره بار نمیرن و هزار و یک بهانه میارن. باید چیزای دیگه را بهانه کرد. بدبختانه نتونستم که ایرادی چیزی ازش پیدا کنم چون از هر طرحم یکی داشت اگه ایراد داشت راحت میشد پسش بدم ولی سالمه. دیگه چون همون شب چندبار به خودش اصرار کردم فلان جور میخام میگفت نیست. میخام بهش بگم اونجوری که میخاستم توی همون سایته شرکت بود و این طرحش اذیتم میکنه. اخر دست اگه قبول نکرد قیمت سایتا بهش نشون میدم. من اصلا چند ساله هیچی هیچی از شهرمون حضوری نمیخرما از بس که کاسباش حروم خور و گرون فروشن. ولی دیگه این سایت این شرکته را پیدا نکرده بودم تازه امشب بعده خریدم پیداش کردم. 

نرفتی پسش بدی؟ یا رفتی و پس نگرفت؟

معلومه ک پس نمیگیره وقتی برم بگم ۴تا مغازه بالاترراز شما ۵۰۰میداد

اگه برم هم خودمو سبک کردم چون مطمئنم به پولم نمیرسم

یه فروشنده بشدت زبون باز بود

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
هزینه ارسال مگه چقدره؟ نهایت ۴۰، ۵۰ تومن

والا این کاسبا یه بهانه هایی میارنا. هفته قبل که ست چای خوری گرفتم دوتا نعلبکی هاش خیلییییی خراب بود. رنگشون صورتی مات بعد انگار با مداد اتود تمامش را خط خطی کرده باشن پر از خط های سیاه و لکه های زرد. من از مادره فروشنده خریدم(خوده فروشنده بیرون بود) مادره گفت اینا با یه آب میرن. بردم خونه به هر روشی بگی متوسل شدم نرفتن. بردم بهشون نشون دادم خوده دختره که صاحب مغازه بود گفت بخدا ما تو اینا اصن نخوردیم!!!(یعنی جنس دست دو خونه اش را آورده بود!) بعدم گفت این دوتا را بذار برا خودت نذار برا مهمون!! و حتی یه مبلغی از پولما هم برنگردوند!! 

چی بود عزیزم کفش بود

نه یه سررسید و دفتر ازین شکیلا که خیلی بزرگ و گرونن. من برا دفتر میخاستم. بهشم گفتم دیگه باطله حسابه چون امسال تمام شده گفت نه 6 ماه مونده!. 10 تومن کلن کم کرد. رفتم تو سایت دیدم خیلییی ارزونتر داره میده