2777
2789
معلومه ک پس نمیگیره وقتی برم بگم ۴تا مغازه بالاترراز شما ۵۰۰میداد اگه برم هم خودمو سبک کردم چون مطم ...

ولی حداقل میرفتی بهش میگفتی. حالا بعد میگفت این جنسی که من بهت دادم اون نیست و اون تقلبیه و اینا ولی خب میرفتی حداقل یه دعوا میگرفتی خودت یه کم سبک میشدی. 4تا مشتری هم تو مغازه اش بود اونا حداقل پشیمون میشدن ازش نمیخریدن. ما شهر خراب شده مون همه مغازه داراش همینن. همین فروشنده ای هم که من فردا باید برم سرو کله بزنم باهاش فوق العاده زبون بازه و محترمانه برخورد میکنه که آدم روش نشه چیزی بگه!! برا همین عزا گرفتم. اگه عادی برخورد میکرد منم در نهایتش حتی با دعوا پولما پس میگرفتم ولی این زبون بازا جوری برخورد میکنن آدم نتونه چیزی بگه. ولی من واقعا اگه پس نگیره میذارمش و میام چون دیگه ازش بدم میاد. عمرا بتونم ازش استفاده کنم اصلن

درکت  میکنم برا خودمم هفته پیش این اتفاق افتاد یه چیز ک قیمتش ۵۰۰بود ۷۰۰به هم انداخت تازه من د ...

راستی حناق ام نمیشه براشون. خودم دوتا فامیل ازین کاسب کثیفا و گرون فروشا دارم. یکی شوهر خالم یکی دایی ام. دایی جان که حتی حق تمام خاهر برادرهاش را خورده اون شوهر خاله ام حتی با برادرها خودش یا فامیل گرونتر از بقیه ام میده!! ولی از گدایی ببین به کجا رسیدنا! با مال مردم و خوری و گرون فروشی. به قدررررری گرون میدن ک من همش میگم چجوری مردم ازشون خرید میکنن . خیلی غیر عادی گرون میدن. در عین حالم تازه انگار مردم سر و دستم میشکنن براشون. خیلی ام نفرین پشت سرشونه سالهاش مارشونم نزده. هر سالم خوشبخت تر از پارسال و جیب پر پول تر. کلا که الهی عذاب و مریضی بشه به جون تمام کاسبا کلاه بردار و گرون فروش به جون خوشونو خانواده اشون.

البته حساب کاسبای با معرفت و خوبم جداس. چون من کاسب خوبم دیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر سرش فردا

الان دارم ازونجا میام. پولما پس داد ولی خیلییییی خجالت کشیدم داشتم آب میشدم. فقط گفت دیشب دو ساعت معطل مون کردی حالام اومدی پس بدی.

الانم میخام از همون سایته 3تا از همونا بخرم که با هزینه ارسالش میشه هم قیمت همون یکی

فقط یدونشو میخای پس بدی؟اگه یدونس پس بده ولی امکان کمه مسلما میگه یچیز دیگه بجاش بردار

بله فقط یدونه. الان دارم از مغازه اش میام پولما داد ولی خیلییی خجالت کشیدم یا شایدم اون خجالت زدم کرد. گفت دیشب دو ساعت معطل مون کردی که حالام بیای پس بدی! داشتم آب میشدم میرفتم زمین. ولی خب ارزش داشت الان با پولش سه تاشا از سایت میتونم بخرم تازه یچیزی هم تهش برام میمونه!!!

والا این کاسبا یه بهانه هایی میارنا. هفته قبل که ست چای خوری گرفتم دوتا نعلبکی هاش خیلییییی خراب بود ...

چه نامرد.

من اینجوری باشه از اول طی میکنم اگر نره باید کل پول رو پس بدین.

یا همونجا میگم خودتون پاک کنید من ببرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چه نامرد. من اینجوری باشه از اول طی میکنم اگر نره باید کل پول رو پس بدین. یا همونجا میگم خودتون پا ...

اوه انقد مادره قسم و قرآن خورد که هی میگفت برا مال دنیا بخام دروغ بگم... مال دنیا اصن ارزش نداره و اگه به خودم بود اصن پولشا نمیگرفتم ماله دخترمه یه آب بزن میره هیچی نیستن!

بعدش که رفتم بهش بگم نرفتن هم خوش بود هم دخترش. دیگه اصن صداش در نیومد! فقط مادره گفت الا اگه اومد یه چیز دیگه ببره تخفیف بهش بده یا کمتر براش حساب کن اونا که دختره هم محل نداد!!

چی بود عزیزم کفش بود

کوله کلاس اولی

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
راستی حناق ام نمیشه براشون. خودم دوتا فامیل ازین کاسب کثیفا و گرون فروشا دارم. یکی شوهر خالم یکی دای ...

میگن خدا دیرگیره ولی شیر گیره!

با اه و نفرین تااخر روی خوش نمیمونه بنظرم

اوناهم یه روز تقاص میدن

من که خدا بالاسرمه پامو کج بزارم فردا یکی پاشو برام کج میزاره

اینو تعریف کنم بخند:

دوهفته پیش همبازی های پسرم باهاش دعوا گرفته بودن 

من پسرم صدا زدم اومد خونه 

ولی بازم اینا در ساختمون با اب خیس میکردن 

منم بی هیچ حرفی ی سطل ۲کیلویی اب که نصفش اب بود ریختم روشون

اون بچه ها خیس شدن تاحدودی

۳ روز بعد با بچه هام داشتم میومدم تو ساختمون همین ک کلید انداختم درو باز کنم یهو انگار زیر دوشم

چون شب بود همسایه بالاییمون ندیده بودم و یه قابلمه بزرگ اب پاشید پایین

یعنی یه قطره اشم هدر نرفت😂😂😂مجبور شدم تو راه پله مانتوم درارم

برا من ک کارما اصلا خطا نمیکنه😅

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
بله فقط یدونه. الان دارم از مغازه اش میام پولما داد ولی خیلییی خجالت کشیدم یا شایدم اون خجالت زدم کر ...

عب نداره عوضش قویتر و حواس جمتر شدی