2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 38 پست
اخه همه همکارام و دوستام شوهراشون مدرک دارن یه جواریی بگم دیپلم بهشون خجالت میکشم 

سلام

اخلاق وتربتش مهمه

مگه میخوای پز بدی جلوی همکارات با ازدواجت

مهم تفاهم و دلسوزی و فداکاری و احترام بین شما و همسر اینده ات هست

اصلا بهشون امار نده

بگو شغل ازاد داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر از نظر مالی و تحصیل میگی که باید بگم پسر عمه من دکترای حقوق داره اما یادمه تا چند سال پیش اسنپ کار می‌کرد بعد توسط پدر زنش شروع کرد به کار کردن داخل نونوایی خوشبختانه الان داره داخل حوزه کاری خودش برای یه شرکت کار میکنه اما هنوز نونوایی رو داره و پولی که ماهانه از نونوایی درمیاره از پول کارش داخل شرکت بیشتر و حدود 60،70 میلیون 

اگر از نظر مالی و تحصیل میگی که باید بگم پسر عمه من دکترای حقوق داره اما یادمه تا چند سال پیش اسنپ ک ...

بنظرت جالب نیست؟ اون همه درس خوند و سختی کشید در حالی که الان می‌تونه با کمترین سختی بیشترین درآمد را داشته باشه 

به اینکه مدرک دانشگاهی و شغل ادم ملاک خوب یا بد بونش نیست شکی ندارم ولی مهم تر از هرچیز اینکه اون شخصی که قراره یک عمر باهاش باشی از نظرت تا حدودی بی‌نقص باشه

مثلا شاید یکه خانم پزشک با یک مرد دیپلمه که شغل هم نداره ازدواج کنه و از نظرش اون شخص بی نقص ترین باشه و کسی مثل شما مدرک دیپلم رو مایه خجالت بدونه پس یه چیز شخصیه

ولی امیدوارم مدرک و شغل برای خودتون مهم باشه نه حرف مردم