2777
2789
عنوان

خواستگار با این شرایط

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 38 پست
میگه شرایطش ندارم چون از صبح تا شب سرکاره

یعنی چی مگه دانشگاه چه خبره من خودم از مهرماه میرم دانشگاه ولی می‌دونم فرقش با مدرسه اینه که به معلمش میگن استاد و مختلطه همین و درساش ممکنه سنگین ترباشن واسه این داری حرص میخوری ؟ ببخشید ولی آخه خیلی خودت سطح پایین فکرمیکنی بگیره یا نگیره چه تاثیری تو زندگیت داره؟

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همه همکارام و دوستام شوهراشون مدرک دارن یه جواریی بگم دیپلم بهشون خجالت میکشم 

تو جواب بگو زده تو دل ِکار 

همسرم فنی ه

مردِ کاره

برا پشت میز نیست 

بزن به شوخی 

آدم خوب کم پیدا میشه ، اگه خوبه و قبولش داری ، مردد نباش

مرنج و مرنجان
مجبور نیستی بهشون راستشو بگی بگو لیسانس داره شغل دولتی دوست نداره چون درآمدش کمه 

دروغ بده

راستشو بگه آدم ک نکشته 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خودش برمیگرده میخوام فک کنم این دفه چه جوابی بدم😂

اگه حرف مردم واست مهمه همون باش ازدواج نکنی بهتره ولی اگه قبولش داری باهاش ازدواج کن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خودش برمیگرده میخوام فک کنم این دفه چه جوابی بدم😂

همیشه هم مطمئن نباش ، شاید یه بار از این بارها دیگه برنگرده و کلا منصرف بشه از شما ، اون وقت سخت میشه 

اگه قبولش داری از نظر شخصیت ، خوب برای چی معطلی .

شاید بعدا ادامه تحصیل داد

مرنج و مرنجان

وقتی که الان نصف بیشتر تحصیل کرده ها بیکارن و راننده تاکسی و یا شغل غیر مرتبط دارن واقعا تحصیلات خیلی ملاک نیست،البته بودنش خوبه اما نبودنشم مشکلی ایجاد نمیکنه اگه طرف شرایط دیگش خوب و مقبول باشه

بلندترین فریاد من سکوت من است...