2777
2789
عنوان

شوهر بی عرضه

558 بازدید | 7 پست

خواهرا.انشالله همه تون همسراتون بهترین باشن توزندگی.ولی اگه خدای نکرده شوهراتون مثل شوهرمن یه آدم بی فکر و بی عرضه وبی مسئولیت بود چکارمیکردین.بخدا الان چندماهه یه روز نرفته کار هزار تومنم پس انداز نداشته .نه خونه نداریم نه هیچی .اصلا فکرشکم گشنه ی بچشم نیست کوچیک ترین نیازها که خوراک ساده هم باشه فراهم نمیکنه اخه من چکارکنم بخدا کم آوردم خودم هرچقدر زور میزنم شرایط بهترشه نمیتونم چندماهه همش خونس از دیدن قیافشم حالم بهم میخوره چکارش کنم چی بهش بگم به خودش بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی روز جلوش غذا نزار ،حتی نون خالی نزار،پرسید چرا بگو پول دادی نون بخرم براش چن روز خانومی نکن بگو ب ...

همیشه خدا دعواس بخدا عین خیالش نیست چی باشه چی نباشه میره پیش مادرش شکم خودشو سیرمیکنه دیگه فکرما نیست