خانواده همسرم همزمان تو شهره ما و یک شهره دیگه خونه دارن سه ساله از ازدواجمون میگذره و اینها دائما بین اینجا و اونجا در سفرن،حداقل یک هفته از ماه رو میان شهره ما و خونه خودشون حالا مشکل من اینه که شدیدا به شوهرم وابسته و وقتی میان ما باید تمام چند روزی که اینجان کامل پیش اینا باشیم من خسته بشم تنهایی میرم خونه مامانم ولی شوهر هر روووووز میاد پیششون و به کاراشون میرسه
اره طبیعیه هیچ کاری نمیتونی بکنی تحملللل تو هم برو خوش بگذرون
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و مشکل دیگه اینکه تو این جمع به من و همسرم خوش نمیگذره ها مخصوصا من چون خیلی خانواده رک و راحتین و هرجور خودشون راحتن برخورد میکن صحبت میکنن و برنامه ریزی میکننن
اره طبیعیه هیچ کاری نمیتونی بکنی تحملللل تو هم برو خوش بگذرون
آخه یکسره با اینها بودن اونم زمانی که روحیات و اخلاقشون به من نمیخوره و گفتم حداقل یک هفته...مثل این ماه که شرایطی پیش آمده و ما کل ۳۰روز رو با اینها بودیم و یک حالت کنونی دیگه بهم دست داده
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......