2777
2789
عنوان

اینای که بچه ۵و ۶ ساله دارن بیان

131 بازدید | 15 پست

سلام، پسرم هرچند وقت یه بار اسباب بازی میخواد اون ام همیشه باباش میگه واسش نگیر فردا بزرگ میشه باید همه ی خواسته هاش و برآورده و کنیم پ فلان.....

این و بگم پسرم ماشاالله شیطون و باهوشه 

نمیدونم  چیکار کنم

شما هرچند وقت یه بار وسیله واسه بچه تون میخرین؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

بسازه

ببرش سمت ساخت کاردستی و اسباب بازی

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدرش بگو نمیخواستی خواسته هاشو براورده کنی پس برای چی دعوتش کردی به دنیا

میگه پرتوقع میشه، متاسفانه همش میگه نه، امروز صبح ساعت ۸ بیدار شده همش گریه کرد که چراغ قوه میخوام دوستام همه دارن

میگه پرتوقع میشه، متاسفانه همش میگه نه، امروز صبح ساعت ۸ بیدار شده همش گریه کرد که چراغ قوه میخوام د ...

بخر براش گناه داره دلش میخواد.

پرتوقع میشه چیه دیگه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
جمع کن اسباب بازی زیاد توی دست وپا نباشه بکن کیسه بزار جای دور از دسترس هر از گاهی جابجاشده کن و بیا ...

جمع کردم یه مدت، باز مجبورم همین کار و کنم

چطور ؟

بادبادک

کاردستی حیوانات

ماشین با وسایل دور ریختنی

به جای هزینه کردن برای اسباب بازی، هزینه کنید برای خلاقیت.

چندبار که ماکت ماشین درست کرد، براش باتری و سیم و آرمیچر بخرید تا ماشین متحرک بسازه

مدار الکترونیکی یاد بگیره...

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
بخر براش گناه داره دلش میخواد. پرتوقع میشه چیه دیگه

پیش اومده واسش گرفتم اومدم خونه باباش دیده بحثمون شده

مثلا امروز رفت نون خرید واسم دردش به قلبم

گفت مامان  میشه بگیرم؟

پیش اومده واسش گرفتم اومدم خونه باباش دیده بحثمون شده مثلا امروز رفت نون خرید واسم دردش به قلبم گف ...

تنها نفرستش نونوایی یا جایی بچه ست.

خداحفظش کنه.

بالاخره زندگی شخصی شماست من چی بگم 

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
تنها نفرستش نونوایی یا جایی بچه ست. خداحفظش کنه. بالاخره زندگی شخصی شماست من چی بگم 

خونمون داخل مجتمع هستش نونوایی نزدیکه 

خودش خیلی دوست داره شاید در طول ماه یه بار بفرستمش

سلامت باشین