2777
2789
عنوان

مدادرنگی برای طراحی دوخت🎨🪡

325 بازدید | 20 پست

سلام وقت همگی بخیر 

ممنونم از اینکه وقت میزارید و تاپیکم رو میخونید.

من امسال میخوام برم کلاس دهم ،به نظرتون چه لوازم التحریری لازمم میشه؟بعد مداد رنگی هم باید مارک خاصی باشه؟

بودَنِت‌تَمومِ‌دَردامو‌خوب‌میکُنِه 🍃♥️Arman

اگه معلمتون خوب باشه دهم یاد میده اگر نه یازدهم دوازدهم نیازت میشه 

گواش 

ابرنگ 

و مداد رنگی 

نه فرقی نداره ولی سعی کن جنس خوب باشه چون قراره باهاش مانکن رنگ کنی لباس بکشی بد نشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه معلمتون خوب باشه دهم یاد میده اگر نه یازدهم دوازدهم نیازت میشه  گواش  ابرنگ  و ...

مرسی بابت راهنماییت 

به نظرتون مارک آریا خوبه؟همه تعریف میکنن ازش

طراح دوخت از بچگی عاشقش بودم منم میشم دهم ولی خب قسمتم نشد موفق باشی عزیزم♥

فدات گلم 

توام موفق باشی 💕🌱

جسارتاً کورد هستی؟

مرسی بابت راهنماییت  به نظرتون مارک آریا خوبه؟همه تعریف میکنن ازش

بنظر من یک ماه دیگه صبر کن چون خودشون جلسه اول بهت میگن چیا میخوان جنس خوبم بهت میگن بعد برو همه چیزتو باهن بخر چون درباره چرخ خیاطی و لوازم خیاطی و طراحی و.. حرف میزنن باهات 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بنظر من یک ماه دیگه صبر کن چون خودشون جلسه اول بهت میگن چیا میخوان جنس خوبم بهت میگن بعد برو همه چیز ...

ممنون دستت درد نکنه حتماً صبر میکنم 

چون قیمتا هر چی نزدیکتر به مهر ماه میشیم گرونتر میشه خواستم زودتر بخرم ولی حالا یکم دیگه صبر میکنم

ممنون دستت درد نکنه حتماً صبر میکنم  چون قیمتا هر چی نزدیکتر به مهر ماه میشیم گرونتر میشه خواس ...

اره یکم گرون میشه ولی قطعا اول سال ازتون نمیخوان شایدد اواسط سال یا سال بعد ازت بخوان برای همین اونوقع میدونی بهترین مارک چیه میخری 

کاری نکردم که عزیزم همیشه تو هدفت موفق باشی بشی یه طراح لباس عالی که همه دربارش حرف میزنن ♥

اره یکم گرون میشه ولی قطعا اول سال ازتون نمیخوان شایدد اواسط سال یا سال بعد ازت بخوان برای همین اونو ...

آره درسته 

به هر حال ممنونم که تو تاپیکم نظر دادید❤