2777
2789
عنوان

چرا اکثرا بچه هایی ک خیلی زببا نیستن خرخون میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2802 بازدید | 57 پست

زشت نیستن

فقط وقت رسیدن به خودشونو ندارن 

خود من هر روز قبل کنکور باشگاه بودم 3 ساعت، پیاده روی انقدر لاغر بودم الان داغون شده هیکلم چاق شدم اعصابم خورده🤣🚬

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست ولی خب اونایی هم ک خوشکلن و پولدارن و روابط اجتماعی خوبی دارن و رشته تاپ میخونن و خانوا ...

اونا بیشتر باهوشن ک همه جی رو باهم تونستن بدست بیارن من از نزدیک دیدم با چه ترفندایی همه جی رو بدست میارن

اونا بیشتر باهوشن ک همه جی رو باهم تونستن بدست بیارن من از نزدیک دیدم با چه ترفندایی همه جی رو بدست ...

خیلیا هم از خانواده هاشون دارن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
من گاهی که فکر میکنم به این نتیجه میرسم خدا به یکی هوش و تلاش و اراده قوی میدا در عوض اون چهره زیبا ...

ولی خب اون خوشگله پولداره 

ولی اون زشته باید خودشو بکشه که پول اون رو بدست بیاره 

در نتیجه 

خشگل باشید

حرفت منشا علمی نداره😄 ولی خب پیش میاد و به چشم دیدم که یه عده بخاطر همین چهره و عدم اعتماد به نفس ...

منشا علمی؟😂گلم چیزی ک تو اجتماع دیدیم رو دارم میگم بحث علمی و غیر علمی نبود این وسط

ولی خب اون خوشگله پولداره  ولی اون زشته باید خودشو بکشه که پول اون رو بدست بیاره  در نتی ...

زیبایی طبیعی و خدادای منظورمه نه کسی که با هزار تا عمل و آرایش و  خوشگل میشه😂

دیگه وقت قر وفر ندارن  تیزهوشان اگه درسخوندی دلیل نمیشه عقل داشته باشی اگه عقل داشتی الان اینج ...

فعلا ک انقدر باهوشم ک تو همین تیزهوشان جزو رتبه برترا میشم یا ترازامم همیشه فوق العاده بالاست

احتمالا تو عقل نداری میری تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر 

من از تاپیکای مفید استفاده میکنم خیلی چیزاهم اینجا یادگرفتم ضمنن من مث تو علاف نیستم ۲۴ ساعت اینجا پلاس شم

کنکور هنر البته  منم گفتم استثنا ام هست چندباااااار گفتم تو تاپیک؟

تک. رقمی شدن توی کنکور هنر هم همچین  کار ساده ای نیست

اره منم کلی گفتم 

ولی بیشتر ب خاطر اینه بچه ها وقت رسیدن ب قر و فرشونو ندارن. 

یکی. وقت داشته باشه خب کلی ب پوستش میرسه، ورزش میکنه، روتین انجام میده و اینام روی زیبایی تاثیر دارن

من خودم تازه کنکور دادم وگرنه دوره ی کنکورم گاومیش بودم😂🌚

ولی منم ک. تیزهوشان بودم بچه هامون خیلی ب قر و فرشون میرسیدن