2777
2789
عنوان

چرا اکثرا بچه هایی ک خیلی زببا نیستن خرخون میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این روزا کمتر کسی پیدا میشه که بدون رسیدگی به خودش زیبا و خوشگل باشه

من نمونشو دیدم منظور از رسیدگی اینه ک یه کرم ساده نمیزنن ابروهاشونو بر نمیدارن همش دنبال مانتو و لباس نیستن تو اون دوران براشون مهم نیس چی می پوشن  اینا خیلی مهمه برای زیبایی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

حالا فهمیدم چرا خرخون نیستم 😁😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

والا این همه دانشجوی پزشکی که بلاگر هم هستن تو اینستا یا مشاور کنکور هستن چه مجازی چه حضوری همه خوشتیپ و خوشگل.

دوران کنکورشون خب واقعا وقت رسیدن به خودشونو ندارن . ابتدایی پنج ششم  و راهنمایی   هفتم هشتم نهم هم طرف تو سن رشد و بلوغ هست خب اون موقع طبیعیه که خوشگل نباشه . بعدشم الان اکثر افراد حداقل یدونه دماغو عمل کردن . زیبای نچرال کم پیدا میشه