2777
2789

ببخشید شاید عنوانم دچار سو تفاهم بشه 

ولی من اکثر کسایی ک دیدم چهره خیلی خوبی نداشتن یا اگه  داشتن هم روابط اجتماعیشون خوب نبود یا خانواده اشون وضعیت مالی خیلی عالی ای نداشت 

لطفا لطفا لطفا نیاید بگید فلانی میشناسم درسخون همه چی تموم اره اقا درسته منم دبدم همه چی تموم درسخون

دارم غالبا رو میگم پس لطفااااا

نیاید این حرفوو بگیددددد

نیاید بگید چون به خودشون نمیرسن و این حرفا حتی ابتدایی هم همین بود اون دیگه ربطی ب رسیدگی نداشت

اینم بگم من خودم تیزهوشانیم بچه های  اینجا خیلی اهل قر و فر و کاشت و فلان بهمان نیستن بچه ها اکثرا ساده ان و نمیشه گفت بخاطر رسیدن ب خود یا نرسیدنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست ولی خب اونایی هم ک خوشکلن و پولدارن و روابط اجتماعی خوبی دارن و رشته تاپ میخونن و خانواده هاشون اونارو ازاد گذاشتن و پارتنر خوب دارن ته خوشبختی رو دارن

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒

من گاهی که فکر میکنم به این نتیجه میرسم خدا به یکی هوش و تلاش و اراده قوی میدا در عوض اون چهره زیبا رو ازش میگیره نه این که زشت باشه صرفا معمولیه یا یکی خیلی خوشگله یعنی نعمت زیبایی رو داره ولی از هوش  و اراده قوی برخوردار نیست یعنی همه نعمت ها رو با هم نمیده به یک نفر غالبا

دیگه وقت قر وفر ندارن 

تیزهوشان اگه درسخوندی دلیل نمیشه عقل داشته باشی اگه عقل داشتی الان اینجا نبودی خواهرزاده منم تیزهوشان درس میخونه ۱۶ سالشه یکبار بهم گفت خاله این سایت چیه میری وقتتو تلف میکنی واقعا هم درست میگه اما دیگه عادت کردم برای سوالام میام اما به جواب سوالامم نمیرسم