2777
2789

شوهرم اومد چن تا قاشق پونه کوهی خشک شده ریخت تو دوغ منم دوتا لیوان خوردم' بعد اومدم سرچ کردم دیدم نوشته ب هیچ وجه نخورین ' استرس گرفتم 😣

پونه رو باید مقدار زیادی دم کنی دم نوش بشه نه تو دوغ نگران نباش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

از این سوتی ها همه دادن میدن و خواهند داد 

هیچی نمیشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

اونکه الان خاصیت نداره تازه بخواب اثر بزار بابد چند ساعت قبل‌تر تو دوغ بریزی

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

من قلب جنین تشکیل نشده بود سقط هم نمیشد ، کای پونه دم کردم خوردم ، زعفرون غلیظ دم کردم خوردم ،زرشک خوردم ، هیچی نشد ،دریغ از یه ذره لکه بینی

نگران نباش با این مقداری خوردی هیچی نمیشه