2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  من تو تاپیک قبلیت دیدم که مسخ شخصیت داشتی و خوب شده میشه بگی داروی ضد اضطرابی که مصرف م ...

اره عزیزم خداروشکر بهترشدم واگه شماهم دچارشی پیشنهاد نمیکنم اول بری سراغ دارو یکم ورزش و پیاده روی و تغذیتو درست کن اگه خوب نشدی برو دکتر من خیلیییی اذیت شدم خیلی دکترم عوض کردم که یکی تشخیصش درست بود خداروشکر گفت اظطراب فراگیر داری و از اظطراب پیش از اندازه اینجوری شدی

سلام  من تو تاپیک قبلیت دیدم که مسخ شخصیت داشتی و خوب شده میشه بگی داروی ضد اضطرابی که مصرف م ...

هرچی که هست فکرمیکنم به گوش و سر ربط داره من سوار آسانسورم میشدم سرم گیج می‌رفت.بعضی هاهم بخاطر معده اینجوری شدن .نگران نباش یه حال الکیه من آنقدر بخاطر زجر کشیدم و زجه زدم که نگو ۱۰کیلو کم کردم من وسواس فکری هم دارم اونم کنارش وحشناک شده بود برام .همش میگفتم من دیوونه میشم آیندم چی میشه یا بمیریم چی میشه این دنیا چیه شایدم فوت شدم اینجا دنیای دیگس فکرکن تااین حد

همش سوال داشتم تو ذهنم ولی گفتم میخواد هرچی بشه بشه به جهنم اصلا یکم تو جمع رفتم .رفتم سرکار کم کم فراموشش کردم 

هرچی که هست فکرمیکنم به گوش و سر ربط داره من سوار آسانسورم میشدم سرم گیج می‌رفت.بعضی هاهم بخاطر معده ...

وااااااااااااای مرررررررسیییی

بخدا من چند ساله اینجوریم و ۱ سال قبل هم بخاطر یه مایعی توی گوشم از شدت سرگیجه داشتم بیهوش میشدم خدااا کنه از این باشه

بخدا نمیدونی چه لطفی بهم کردی و از ته دل برات آرزوی سلامتی و خوشبختی کردم

مطمعا باش خدا این لطف رو فراموش نمیکنه و من هم اگه به جایی رسیدم و موفق شدم همیشه تورو میگم چون نمیدونی چه لطف بزرگی کردی

من دارو های گوشمو سال قبل نخوردم و دقیییقا بعد اون شروع شد حال بدم 

چطوری به فکر خودم نرسیده بود که از اینه

خدا از بزرگی کمت نکنه

دقیقا همههههههههههههههههههه ی این افکاری که گفتی تو زهنمه و به همه ی مشاور و روانشناسای ۱۴۸۰ اینو میگم و باور نمیکنن

بازم میگم مرسی🥺❤❤❤❤❤

Ro =m/v
وااااااااااااای مرررررررسیییی بخدا من چند ساله اینجوریم و ۱ سال قبل هم بخاطر یه مایعی توی گوشم از ش ...

مرسی عزیزم قربونت از دعای قشنگت🥰🥰🥰پس از همون گوشته نگران نباش انشالله خوب خوب بشی