2821
2789
عنوان

ب کارما اعتقاد دارین؟؟؟؟

367 بازدید | 47 پست

بچها ب کارما اعتقاد دارین ؟؟؟

من تا حالا ندیدم کسی تاوان بدیاشو بده

برعکس هر چی گرفتاری و بدبختیه برا ادمای خوب و مهربون پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ظالم ها هیچوقت تاوان ندادن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

کارما. قانون جذب. همش خرافات قرن 21 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
واقعارا این طوریع

دنیا هیچیش عدالت نداره 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

صد و پنجاه درصد معتقدم

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

ن زیاد اعتقاد ندارم اگ هر چیزی توی همین دنیا نتیجش اتفاق بیوفته پس اون دنیا برای چیه؟

ب قول شما منم خییییلی دیدم ادمای خوبی ک مریضیای ناعلاج و اینا مبتلا شدن

ولی فقط ب ی چیز اعتقاد دارم و اون قضاوته ک توی همین دنیا سر طرف میاد

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

نه

من ادمایی رودیدم که بهم ظلم میکنن بدی میکنن هیچی شونم نمیشه هرروز زندگیشون بهترمیشه 

اونوقت اون ادمی که ازارش به کسی نمیرسه اززمین واسمون براش بلا وبدبختی میباره 

اینجاهیچ عدالتی وقانونی ندارهههههع

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز