2777
2789
عنوان

مهمه نظرتو بگید بحث آیندمه🤕

81 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من تا بحال دوبار کنکور تجربی دادم و برخلاف کلی تلاش و اینکه همیشه نفر اول مدرسه بودم به علاقم یعنی دارو و دندان نرسیدم یعنی اصلا رتبه خوبی نگرفتم و به پیرا ها علاقه ندارم 

تصمیم گرفتم حالا که تلاش کردم و نشد روی اون علایقم خط بکشم و از مسیر دیگه ای به موفقیت برسم 

میمونه معلمی اما با احترام به این شغل چیزی که من میخام یعنی پیشرفت شغلی و تحصیلی و موفقیت های بیشتر در این رشته نمیبینم . با پدرم مشاوره رفتیم و بعد صحبت رشته مدیریت رو بهم دادن و خودم هم دیدم که چیزهایی که میخام در این رشته هست و میخام به عنوان یک خانم محیط کار تمیز و جایگاه اجتماعی مناسبی هم داشته باشم

اما خیلی میترسم که نکنه معلمی ارجح تر باشه و انتخاب اشتباهی کنم 😔

برای من پیش رفت شغلی و تحصیلی و اینکه دوست دارم یه کار پشت میزی و تمیزی برای یک خانم باشه مهم هست 

نظر شماچیه ؟ 

بچه ها میدونم ممکنه اینکار جالب نباشه ولی خب تو این حیطه آشناهای زیادی دارم و اگه خودم هم تلاش کنم میتونم وارد بخش های مدیریتی بیمارستان یا بانک و... بشم تو دوران دانشجویی واسه کارآموزی و ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که پزشکی قبول نمیشه خب پیرا بره بهتره  پیراهم بد نیست

علاقه ندارم عزیزم‌ به محیط اون مدلی 

عرض کردم که میخام محیطش واسه خانم ها مناسبتر باشه شغل هایی پشت میزی به اطلاح

مدیریت رو بذار پشتش تا دکتری بخون اگر پتانسیلش رو داری رشته خوبیه همیشه هم لازمه در کنارش اموزش ها ...

ممنون گلم یه سریا که ته دل آدم رو خالی میکنن با فرهنگیان 

منتهی من حس میکنم پیشرفتی نمیتونم با اون داشته باشم 

اما خب کارای پشت میزی مثل معلمی رو واسه خانم مناسب میدونم واسه همون رفتم سمت مدیریت که هم محیط خوب باشه و هم امکان پیشرفت

ممنون گلم یه سریا که ته دل آدم رو خالی میکنن با فرهنگیان  منتهی من حس میکنم پیشرفتی نمیتونم با ...

کار خیلی خوبی کردی عزیزم چون میگی تو مدرسه شاگرد اول بودی و درس خون هستی میتونی موفق باشی فقط ازت خواهش میکنم که حسابی بخون و نذار دانشگاه و محیط دانشگاه حواست رو پرت کنه چون تو هدف داری و باید برای هدفت بجنگی

هرچی میتونی کلاس برو و زبانت رو فول کن

اموزش های مرتبط رو هم از یوتوب ببین

❤️

کار خیلی خوبی کردی عزیزم چون میگی تو مدرسه شاگرد اول بودی و درس خون هستی میتونی موفق باشی فقط ازت خو ...

ممنون گلم سلامت باشید منتهی بخاطر حقوق ناچیز فرهنگیان تو دانشجویی همسنام ته دلمم خالی میکنن که اشتباه میکنی پدرمم میگه نمیخام من اونو فقط تو بخون درست حسابی تو آینده موفقتر باشی نظرشون رو mba و Dba اینا هست 

اگه میگن تا دکترا برو مدیرعاملی چیزی شد نه معلم 

خدا کمکم کنه فقط 🥺 خیلی زحمت کشیدم دوست دارم اینده تحصیلی و شغلی خوبی داشته باشم 

شمام موفق باشید 🌸