2777
2789
عنوان

بچه ها برای حاجتم دعا میکنید :)

83 بازدید | 14 پست

بچه ها کارم خیلی گیره میخوام یه جایی برم میترسم ظرفیت واسه من نباشه و پر شده باشه

میشه دعا کنین برام جا باشه و راهم بدن؟ :) دلم خیلی گرفته واسم دعا کنین از اعماق قلبتون 

منم هرچقدر بتونم برای هرکدومتون دعا میکنم و صلوات میفرستم اخه اگه نشه قطعا یه افسردگی مهمون خونمه

بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم… این سختی کمان شما نیز بگذرد💚🤍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا میکنم و ذکر یونسیه میگم براتون.

لطفا شما هم دعا کنید برای امضای من. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

دعا میکنم و ذکر یونسیه میگم براتون. لطفا شما هم دعا کنید برای امضای من. 

مرسی عزیزدلم انشالله به هرچی میخواین برسین و مشکلتون حل بشه و همونی بشه که میخواین🌸❤️

انشالله حاجتت براورده شه 

دعا کن منم مشکلاتم‌حل‌بشه و رفتار خانوادم‌باهام‌خوب باشه (:

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥
من برات ۱۰۰ صلوات میفرستم  شماهم دعاکن عروس شم لطفا

مرسی قشنگم لطف میکنی🥺🥺❤️❤️انشالله به همون چیزی که میخوای برسی و یه بخت خیلی خوب نصیبت بشه عزیزم😍😍❤️❤️

مرسی عزیزدلم انشالله به هرچی میخواین برسین و مشکلتون حل بشه و همونی بشه که میخواین🌸❤️

خیلی ممنونم. 🌹🌹

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

انشالله حاجتت براورده شه  دعا کن منم مشکلاتم‌حل‌بشه و رفتار خانوادم‌باهام‌خوب باشه (:

انشالله عزیزم ممنونم ازتون🥺😍❤️انشالله به هرچی میخواین برسین و همون بشه که میخواین😍😍❤️❤️

انشالله عزیزم ممنونم ازتون🥺😍❤️انشالله به هرچی میخواین برسین و همون بشه که میخواین😍😍❤️❤️

الهی امین خدا از دهنت بشنوه😊❤❤😍 همچنین

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥