2777
2789
عنوان

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخخخخخ که چقد سخته منم همه قلبم مچاله س از درد اما همش سعی میکنم قوی باشم و خودمو نندازم من تجربه اف ...

سعی کن ازپانیفتی

افسردگی گرفتنو وناله کردنو وناامیدبودن راحته

زندگیتو بسازی وقوی باشی اینه که یه روزی به خودت افتخار میکنی.

دنیایه بارع چرا سخت بگیریم

بیایه بارتاتهش باامیدبریم جلو

باناامیدی چیزی حل نمیشه ولی باامید حتمامیشه

عزیزم برای من دیر شده.. ایشالا برای شما 

نگو اینجوری خدا شاهده من دبیرستانی بودم دوستام مامانشون توسن ۴۰ تا ۵۰ بودن خیلیاشون بچه اوردن همه شون هم سالم. من چون تجربه سقط دارم میدونم این غم عمیق عادیه و گذرا نباید توش بمونیم... من از ته قلبم دعا کردم خدا با یه دوقلو سالم برات جبران کنه دیگه یه بارکی بشه دوتا و تمام

میدونید الان با این سن دارم مهاجرت میکنم. بروی خودم نمیارم ولی همون آدمهایی هم که می‌شناختم دارم پشت سر میزارم و نمیدونم چی میشه.

اصلا حس پیروزی یا دستاورد یا خوشحالی ندارم

سعی کن ازپانیفتی افسردگی گرفتنو وناله کردنو وناامیدبودن راحته زندگیتو بسازی وقوی باشی اینه که یه ر ...

آخ که چقد به این حرفات احتیاج داشتم... فقط خدا میدونه چه روزها و ساعتهای سختی رو میگذرونم... 

کار خوبی کردی با هر ناکسی ازدواج نکردی. 

دلم میخواست زندگی خودمو داشته باشم.

آره راستش آدمهایی که اومدن مناسب من نبودن مگرنه هیچکس از تنهایی خوشش نمیاد.

فکر نمیکردم زندگیم اینجور بشه اخرش

هفته چند سقط شد؟ من بعد سقط اولم دکتر گف عادیه فولیک اسید بخور اقدام کن منم بعد سه ماه اقدام کردم همون ماه باردار شدم ولی دوباره سقط! تو ولی حرف دکترا رو گوش نده میگن یه سقط پیگیری نمیخواد بگو برا خودت و شوهرت چکاپ بعد سقط بنویسن خدایی نکرده مانعی بود بدونی زود برطرف کنی. من که تا فهمیدم جنین ایست قلبی کرده و دوباره سقط... از یه دکتر سقط مکرر وقت گرفتم برم پیگیری. تو هم پیگیری کن مطمئنم نتیجه میگیری

آخ که چقد به این حرفات احتیاج داشتم... فقط خدا میدونه چه روزها و ساعتهای سختی رو میگذرونم... 

منم همین طور

بدون این حرفارو ازیه زندگی راحت نمیزنم

منم سختی دارم خیلیم دارم

ولی دیدم باافسردگی گرفتنو وناله کردن چیزیم درست نشد

میخام قوی باشم وزندگیمو بسازم

من چیزیم کم نیست ازادمای موفق زندگی

توهم همینطور

قوی باش وبدون خداهواتو دارهعزیزم

من کسیو ندارم برادردودل 

ولی خودم براخودم میشم مرحم

دلم میخواست زندگی خودمو داشته باشم. آره راستش آدمهایی که اومدن مناسب من نبودن مگرنه هیچکس از تنهایی ...

درکت میکنم، خیلی درکت میکنم. من ۳۱ سالگی ازدواج کردم. آنقدر تنهایی کشیده بودم، که واقعا هنوز هم تنهایی تو تار و پود منه. همسرم هست ولی من عادت ندارم به کسی تکیه کنم.