2777
2789
عنوان

دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه

188 بازدید | 37 پست

من هفته پیش سقط داشتم در  ۳۷ سالگی. میدونین من واقعا دیگه امیدی به زندگی ندارم، هدفی ندارم، دلیلی ندارم. حتی اگه باردار بشم بیشتر وحشت میکنم تا اینکه خوشحال شم. 

فقط روزها رو سپری میکنم. سر ساعت میام سر کار، عصر ها هم کار خونه رو انجام میدم و خورده کارهای عقب افتاده رو. آخر هفته هم حوصله هیچ کار ندارم، فقط دلم میخواد پیش مامانم باشم. 

من از آینده وحشت دارم. از اینکه پدر مادرم قرار نیست همیشه با من بمونن. از اینکه با همسرم معلوم نیست آخرش چی میشه. 

از اینکه همه جوونیم پشت میزهای کوچیک و طوسی رنگ کارمندی تموم شد. و آرزوهایی که دونه دونه جلوی چشمم پر پر شدن. 

من اشتباه کردم اقدام به بارداری کردم من که می‌دونستن خوشحالی به من نیومده. الکی امید و شور واهی به خودم دادم. 

حداقل قبل از این اقدام همون زندگی فاجعه آمیز خودم رو پذیرفته بودم و باهاش آشتی کرده بودم. الان برگشتم سر خونه اول با هزار انید از دست رفته. 

بگردم🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی اینجوری ک میگی منی که ۳۳ سالمه و هنوز ازدواج نکردم و حس میکنم قرار نیست زندگی ای داشته باشم گریه کردم.

درسته ازدواج همه چیز نیست ولی با این سن حس میکنم واسه خیلی چیزا دیره

منم الان درگیر خونریزی سقط تو ۱۱ هفته ام و کاملا میفهمم چی میگی... این دومین سقطمه. به زندگی عادیت ادامه بده اما کنارش حتما برو سراغ دکتر و درمان بیخیال نشو الهی که به حق ۶ ماهه امام حسین سال دیکه هردومو یه دوقلوی سالم تو بغلمون باشه

منم همینطور .خستمم ولی همش سعی میکنم قوی باشم دنیاهنوز ادامه داره چه قوی باشی چه نباشی میگذره

آخخخخخ که چقد سخته منم همه قلبم مچاله س از درد اما همش سعی میکنم قوی باشم و خودمو نندازم من تجربه افسردگی دارم میدونم خودمو بندازم میفتم تو افسردگی که ته نداره

میدونی اینجوری ک میگی منی که ۳۳ سالمه و هنوز ازدواج نکردم و حس میکنم قرار نیست زندگی ای داشته باشم گ ...

ن دیرنیست

سن عددع 

بابا مهم دله

خیلیا هستن توسن ۲۰سالگی حس پیری میکنن یا فک میکنن دیرشده

این فکرونکن عزیزم