2777
2789

هرکسی داره میره کربلا بگه خدایا بنده ی حقیرتو ببخش منو دعا کنین😭🤲🏻🖤

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه خیلی دعام کنی بگو توروخدا حاجت منم بده 

سلام جانم چشم حتما

انشالله رفتم دعات میکنم

ی تاپیک میزنم قبل رفتن که میخوام برم شمام نامه بنویسین بفرستین من تو کاغذ مینویسم میندازم تو حرم😍

بنـت الاهـواز❤😍
انشالله رفتم حتما واست دعا میکنم اسمتو بگو جانم

فاطمه فداتشم😭

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
سلام جانم چشم حتما انشالله رفتم دعات میکنم ی تاپیک میزنم قبل رفتن که میخوام برم شمام نامه بنویسین ...

منو حتما تگ‌کنی عزیزم رفتی ابوالفضل منو یادت نره 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
میشه خیلی دعام کنی بگو توروخدا حاجت منم بده 

نذر چهل شهید عالیه برای حاجت 

این برگه عبوره موقت هست یعنی میگن تا پنج سال هست ولی فقط اربعین

اهان بابای من نه روز پیش ثبت نام کردن برای گذرنامه زیارتی هنوز نیومده🥺🥺 گفته بودن بین سه تا پنج روز میاد 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨