2777
2789
عنوان

علت جوش زدن صورت عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه جوش ژنتیکی خوبه

برا هر جوشی این ترکیب خوبه

چون ب هر حال ترشح چربی رو کم میکنه

اما اگ جوش ژنتیکی باشه

بعد از قط کردن خوردن عرق کاسنی دوباره جوشا در میان

اگه تغذیه باشه بعد قط شدن دیگع در نمیاد

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
برا هر جوشی این ترکیب خوبه چون ب هر حال ترشح چربی رو کم میکنه اما اگ جوش ژنتیکی باشه بعد از قط کر ...

مرسی گلم حتما امتحان میکنم

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁
برا هر جوشی این ترکیب خوبه چون ب هر حال ترشح چربی رو کم میکنه اما اگ جوش ژنتیکی باشه بعد از قط کر ...

دعات میکنم اگه صورتم خوب شه بخدا اصن فراموش نمیکنم خوبیتو😘

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁

اینو بگیر یه روز در میون بزن به جوشات. بذار ۷ ساعت بمونه بعد بشورtalopin anti acne i talpon

هر  روزم صورتتو با این صابون بشورbenzoyl procxide

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دعات میکنم اگه صورتم خوب شه بخدا اصن فراموش نمیکنم خوبیتو😘

ایشالا خوب میشه عزیزم😘

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
ایشالا خوب میشه عزیزم😘

فدات گلم💋❤

جوش هات انقدرم زیاد نیست بری دکتر راکوتان میده کبدت داغون میشه محلول کلیندامایسون بگیر ۴۰تومنه به پو ...

الان جوشای من به نظرت هورمونیه یا نه ؟ خسته شدم با این محلول خوب میشه یعنی ؟

عزیزدل

من عکستون رو ندیدم ولی یه مختصر توضیح طبق تجربم از کار تو داروخانه بدم واست

اولا نمیدونم چندسالته ولی اگه نوجوان هستی،جوش طبیعیه و با یه سری نکات میتونی کمش کنی

1-اینکه صورتت رو با یه شوینده مناسب، صبح و شب بشوری (اگه مدرسه میری بعد مدرسه هم حتما بشور)

2-از یه ضدجوش موضعی کمک بگیر مثل ضدجوش بیتروی یا لامینین یا پرودرما.جوش رو 2روزه خشک میکنن

3-برای اینکه جاش نمونه و قرمز نشه ،سعی کن حتما از مرطوب کننده و ضدآفتاب مناسب پوستت استفاده کنی

4-چیزی که در هر سنی و روی هرجوشی جواب میده ،نخوردن شیرینیجات هست!! یعنی جوشت چه هورمونی باشه چه اقضای سنت باشه، نخوردن مواد قندی (حتی اونایی که به ظاهر نوشته فاقد قند!) معجزه میکنه! من خودمم اهل شیرینی نبودم ،درحد یه ساقه طلایی یا از اون بیسکوییت فرخنده ها که فاقد قنده میخوردم فقط! 

متخصص تغذیم گقت حتی همونام قند دارن نخور! از وقتی نمیخورم صورتم آینه شده

با رعایت این موارد جوش هات درصد قابل توجهی بهتر میشن

عزیزدل من عکستون رو ندیدم ولی یه مختصر توضیح طبق تجربم از کار تو داروخانه بدم واست اولا نمیدونم چن ...

ممنون عزیزم چشم نکات خوبی گفتی شیرینی‌جات زیاد میخورم باید حذف کنم  . نوجوان که نیستم ۱۸ سالمه مامانم میگه برا بلوغه اما من که سنم از بلوغ گذشته‌.