میشه بگین علتش چیه ؟ خسته شدم از بس جوش میزنم اعتماد به نفسم ندارم همش خجالت میکشم هر چی به مامانم میگم بریم دکتر گوش نمیده میگه خودش خوب میشه اما هنوز نشده 🥲عکس جوشمو میزارم هر کی بدش میاد نبینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عرق کاسنی رو با عرق شاطره قاطی کن ناشتا بخور تا ی ماه اول صب
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
من خیلی جوشمیزدم گفتن نوجوونی رو رد کن درست میشه 28سالم شد بازم میزنم حجامت قرص پماد صابو ...
حتما ژنتیکیه
من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیعومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯 قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁
تغذیه هورمونی افتاب سوختگی ژنتیک عرق کاسنی رو با عرق شاطره قاطی کن ناشتا بخور تا ی ماه اول صب
واسه جوش ژنتیکی خوبه
من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیعومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯 قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁