2777
2789
عنوان

علت جوش زدن صورت عکس

635 بازدید | 30 پست

میشه بگین علتش چیه ؟ خسته شدم از بس جوش میزنم اعتماد به نفسم ندارم همش خجالت میکشم هر چی به مامانم میگم بریم دکتر گوش نمیده میگه خودش خوب میشه اما هنوز نشده 🥲عکس جوشمو میزارم هر کی بدش میاد نبینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوسانات هورموني

استرس و دلهره 

پوست چرب 

نشستن صورت 

تغذيه ناسالم

و…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

تغذیه

هورمونی

افتاب سوختگی

ژنتیک

عرق کاسنی رو با عرق شاطره قاطی کن ناشتا بخور تا ی ماه اول صب

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
من خیلی جوش‌میزدم گفتن نوجوونی رو رد کن درست میشه 28سالم شد بازم میزنم حجامت قرص  پماد صابو ...

حتما ژنتیکیه

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁
تغذیه هورمونی افتاب سوختگی ژنتیک عرق کاسنی رو با عرق شاطره قاطی کن ناشتا بخور تا ی ماه اول صب

واسه جوش ژنتیکی خوبه

من دختر بلوچستانم🥰🤗 ومتعهد به مذهب اهل سنت و احترام زیادی قائلم به دوستای تشیع‌ومتنفر از تفرقه اندازا بین این دو مذهب😒💯💯💯💯💯💯💯💯                      قدیما مثل بعضیا عاشق بحث کردن بودم ولی الان اصلا حوصله شو ندارم😊اگه به موز بگی خیار میگم اره توراست میگی😒خلاصه وقتی جایی جوابتو ندادم فکر نکن خیلی شاخی😁

جوش هات انقدرم زیاد نیست بری دکتر راکوتان میده کبدت داغون میشه محلول کلیندامایسون بگیر ۴۰تومنه به پوست برس با صابون زرد چوبه بشور خشک میکنه جوش هاتو بخوب بگیر تو خونه ماسک خیار بزن