2777
2789
عنوان

افسردگی تولد

293 بازدید | 20 پست

چرا امروز بدترین روزه؟ شاید توقع زیادی دارم که فکر می کنم حداقل برای روز تولدم دلم می خواد همه چیز خوب و آروم باشه؟ 

دخترم سرما خورده و مدام نق می زنه، صبح متوجه شدم به خاطر بدهی نمی تونم برم سر کلاسم، شوهرم پول کلاسم رو داد اما شروع کرد به سرکوفت و گلایه چون خانواده م باهام قهرن و کلا نه بهم زنگ می زنن نه میان ... فقط دختر خواهرم یک پیام برام فرستاد: تولدت مبارک عزیز دلم!!!! 

شاید همیشه این افسردگی تولد باشه اما امروز دیگه نوبرشه به خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من دیروز تولدش بود نه جشنی نه چیزی نه هیچی انقدر ناراحتم مامانم خودش عین خیالش نیست منم پول نداشتم کادو بحرم بابامم که گفت پول نداریم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
روز تولد بنظرم عادیه آدم یخورده افسرده باشه، تولدت مبارک بهترین روزهای زندگی ت رو در پیش رو داری انش ...

اخه این دیگه از یکم و یخورده خیلی بیشتره مرسی از تبریکت ❤

من تولدم نزدیکه .

خانوادم تبریک میگن . یه شیرینی میخرن 

خوشم نمیاد تولد بگیرم . 

به شوهرمم گفتم تولد نمیخوام . پول بده هر چی تو دست و بالته 😑

کی حوصله تولد مولد  داره 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .