2777
2789

اگه مثلا امروز خرید کنی قسط اولشو پرداخت میکنی میمونه ۳قسط دیگه ک بعدیشو باید پایان مهر بدی

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثلا امروز خرید کنی قسط اولشو پرداخت میکنی میمونه ۳قسط دیگه ک بعدیشو باید پایان مهر بدی

آره اینو میدونم کالا کی ارسال میشه؟بعد اتمام قسط یا همون ماه اولی که واریز کردیم میاد؟

آره اینو میدونم کالا کی ارسال میشه؟بعد اتمام قسط یا همون ماه اولی که واریز کردیم میاد؟

هم‌ون موقع ک خرید میزنی با پست پیشتاز ۳یا ۴روز بعدش میرسه.من همیشه میخرم

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

خرید ازش اشتباهه 

بی نظم ترین آنلاین شاپ

مرجوعی اش مصیبته 

پشتیبانی صفر

هر چی فرستادن توب یا بد برای خودته و تمام 

تو این گرونی از اسنپ شاپ خرید کردن اشتباهه 

من هر چی از جی جی خریدم و نخواستم راحت با دو تا کلیک پس فرستادن و تا آخر همون شب مبلغش تو کارتم بوده 

واقعا چند باری که از اسنپ شاپ بخاطر ۴ قسط بودنش وسوسه شدم و خرید کردم پشیمونم پشیمون 

اشتباه نکنید رفقا 

روی اجناس قسطی درصد میکشه مثل من بشینید حساب کتاب کنید متوجه میشید

شکر خدای مهربانم بابت تمام خوبی هاش❤❤❤