2777
2789
عنوان

تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 31 پست
خب حرف جذاب ینی چی؟اتفاقا دیروز بهش گفتم تو اینهمه با مادرتو خالت حرف میزنی با من نمیزنی!نمیدونم راس ...

خب شما با این آقا زندگی کردی بلخره بعد دوتا بچه باید بدونی با چه چیزایی حال میکنه خیلی وقتا ما خانما باید هم فاز شوهرامون بشیم تا احساس راحتی بکنه باهامون همش انتظار نداشته باشیم منو شوهرم تقریبا درمورد همهههه چی باهم حرف می‌زنیم بجز مسائل سیاسی 

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران
خب شما با این آقا زندگی کردی بلخره بعد دوتا بچه باید بدونی با چه چیزایی حال میکنه خیلی وقتا ما خانما ...

همش سرش تو کارشه فرصت پیدا کنه زنگ میزنه مادرش،منم حرف میزنم معمولا نمیشنوه،مثلا راجع به جی حرف میزنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی صمیمیت ایجاد کنید حالا یاسرد بودید یا بیتفاوت باهم 

دلم خیلی شکسته،از مادرش گله کردم که چرا اینجوری میکنه بامن،میگه تقصیر اونه مگه من بهش میزنگم،حالا هم قهر کرده

همش سرش تو کارشه فرصت پیدا کنه زنگ میزنه مادرش،منم حرف میزنم معمولا نمیشنوه،مثلا راجع به جی حرف میزن ...

باید از همون اول که باهاش وارد رابطه میشدی با این رویه پیش میرفتی الان برات سخته چون الان همسرت تو ذهنش ثبت شده حرفای تو براش جذابیتی نداره...

ولی بازم تلاشتو بکن نه به یک ماه دوماه خسته بشی بگی ولش کن 

من از همون عقد بستگی معمولا برنامه یک روزو میچیدم 

حتی وقتی با پدرومادرش میرفتیم بیرون تمام سعی مو میکردم تا با من بهش خوشبگذره حتی برادرشوهرم دوست داشت با ما باشه تا خانوادش

باید از همون اول که باهاش وارد رابطه میشدی با این رویه پیش میرفتی الان برات سخته چون الان همسرت تو ذ ...

به نظرم کسی که تو ۳۵ سالگی درست نشده و بچه ننه مونده غیر قابل تغییره😪منم که باید تغییرکنم

دوست خوب پیدا کن برای خودت یه دوست دلسوز حتی شده مجازی بتونه آرومت کنه که بی مهری شوهرت اذیتت نکنه خیلی

میتونی یروز باهاش هماهنگ بشی بچه هاتو بذاری پیش کسی باهم برید بیرون یا تو خونه بگید یک روز بدون گوشی بدون آدمای بیرون فقط فقط باهم وقت بگذرونید 

خیلی کارا میشه کرد

به نظرم کسی که تو ۳۵ سالگی درست نشده و بچه ننه مونده غیر قابل تغییره😪منم که باید تغییرکنم

اره شاید ولی بخاطر یه آدم خودتو پیر نکن

فدات شم گلم ایشالله خدا به زندگیت یه رنگ و بوی خوش بده تا غرق آرامش بشی💖

ممنونم ارامش رو برای شما هم ارزو میکنم ،ممنون که سعی کردی منو با حرفات آروم کنی،معلومه ادم خوش قلبی هستی