2777
2789
عنوان

۸هفتمه همش بی حال و ضعف شدید دارم

386 بازدید | 8 پست

خانما همش بی حس بی حال ضعف شدید بی اشتهایی بدن درد حالت تهوع یعنی همش ی گوشه افتادم تا دستشویی بلند میشم میرم چشام سیاهی میاره میخوام بیوفتم راهی هست بهترشم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم وارد هفت هفته میشم تهوع شدییید و بدن درد و خستگی داشتم حتی آبم می‌خوردم بالا میاوردم، دیروز ...

من اصلا نمیتونم چیزی بخورم ک بالا بیارم همش اسید معدمو بالا میارم رو به مرگم😑🤌

وای دقیقا من خونم انقدر کثیف شده اصلا نمیتونم از جام بلندشم

بمن شیاف داده بود دکتر با امپول پرژسترون امادیدم حالم واقعا بده دیگه استفاده نکردم چون دیدم بدتر سرگیجه و استرس میاره 

این چه بدبختیه من هرکی دوربرم بوده ماه های اولی اصلا چیزی نفهمیده من از همین حالا دهنم سرویس شده

والا من از شش هفته شروع شد،داغونم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم