2777
2789

هنری نرم افزاری بازار ارزی چی یاد بگیرم راهنمایی کنید و به جز چیزایی که معلومه مثل آرایشگری 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

منم پرسیدم کسی ایده نداش

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلاگری/:

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
تو ایران هیچی

درآمد دلاری داشته باشه بگو خب 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

میگن برنامه نویسی اما از یه طرف میگن باید کارت درست باشه تا موفق شی 

خب ما ازکجا بدونیم واردش شیم یا نه موفق میشیم یا نه میتونیک خوب کارکنیم یا نه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
کیک پزی و شیرینی پزی الان پردرآمد ترین شفله مخصوصا الان که بیشتر سفارشا از خونه هاست

والا یه پست اینستا دیدم همه کامنت گذاشته بودن اصلا فروش نمیره

درآمد دلاری داشته باشه بگو خب 

ی کاربری اینجا هست الان اسمش رو نمیدونم ماهانه صد میلیون درامد ثابت داشت از طریق نقاشی کامپیوتری اسمش یادم نیست الان

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
برنامه نویسی ! کراتین ! تعمیر لوازم‌موبایل ، 

برنامه نویسی میگن باید بتونی خوب کد بنویسی

ازکجا بدونیم میتونیم موفث شیم تو این حرفه یا نه؟ پیش زمینه اش چیه؟ مثلا چه توانایی باید داشته باشیم؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫