2777
2789

کل بخش زندگی منو یه دختر بیش فعال گرفته که تصمیم گرفته جای شیطنت از بیش فعال بودنش واسه پیشرفتش استفاده کنه عاشق کتابم و کارم و رشتم 

و همینطور از دیدن ادما تو خیابون کلی کیف میکنم مهربونم و بدون هیچ چشمداشتی محبت میکنم لبخند از لبم نمیره به هیچ عنوان 23 سالمه و عاشششق خودمم 

اینم یه تعریف کوچیک از من

حالا شما بگید

سبز شو و جوانه بزن که فصل امید است 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری بسیار پرسروصدا و پر از شیطنت و گاهی خامی😑 

تصمیم گرفتم واسه هدفم مصمم تر بشم اما نمیزارههههه🥲😅 

عاشق ورزشم مهربونم اماااا 

امااا از جمع خوشم نمیاد دلم میخواد هرجا ک‌میرم کم‌ جمعیت باشه بیرون رفتنای تنهایی بیشتر دوست دارم چووون آزاادمممم 

و اینکه صبورم و دربرابر مشکلاتم تاحالا سعی کردم بایستم

ی مامان قوی ک ب تنهایی از پس دوتا پسر شیطون بر میاد و با مشکلات بچها و و خودش ب تنهایی مبارزه میکنه

عاشق کمک ب دیگران ، از حاشیه و ادمای سمی ب دور😁

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
دختری بسیار پرسروصدا و پر از شیطنت و گاهی خامی😑  تصمیم گرفتم واسه هدفم مصمم تر بشم اما نمیزار ...

به به چقدر قوی گاهی خام و منم یادم رفت راستش  

ی مامان قوی ک ب تنهایی از پس دوتا پسر شیطون بر میاد و با مشکلات بچها و و خودش ب تنهایی مبارزه میکنه ...

مامان قوی مامان خوبی باش لطفا خوشحالم که قوییی

مامان قوی مامان خوبی باش لطفا خوشحالم که قوییی

تمام تلاشمو میکنم ممنون عزیزم🌹❤️

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫