2777
2789
عنوان

نور و روشنایی خونه خیلی مهمه نه؟

139 بازدید | 9 پست

خانوما خونه خودمون خیلی نور گیر خوب و عالیی داره طوری که تا هوا تاریک نشه نیاز به لامپ نداره ،

حالا بخاطر مسائلی خونه خودمو اجاره دادم و رفتم یه جایی و اجاره کردم ولی خیلی کم نورگیر داره یعنی اصلا ...

من شرایط دیگ خونه اوکی بود اجارش کردم مث همکف بودن و دربست بودن و...

بنظرتون میشه تو خونه کم نور دووم اورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب خودت دارا من اصلا خونه نورگبر دوس ندارم خونه جدیدم بشدت نور داره خیلییییم گرمه 

نمیدونم ...تاحالا خونه بدون نور نداشتم ،الانم با خونه نور گیر مشکلی ندارم،میترسم مشکلساز بشه واسم

ماخونه کم نورگرفته بودیم داشتیم کورمیشدیم بچه م کوچیک بود چشاش ب نورحساس شده بود از خونه میومدیم بیرون مدام چشاشومیمالید وآبریزش داشت نمیتونست چشاشوبازکنه دکترگفت خونتونوعوض کنید هرچه زودتر

دوم آوردن که میشه کشنده که نیست، نهایتش اینه لامپاتون بیشتر روشنه پول برق بیشتر میاد... خیلیا دوست د ...

واقعا؟اولین باره میشنوم کسی خونه نورگیر دوست نداره

امیدوارم مشکلساز نشه🥲

ماخونه کم نورگرفته بودیم داشتیم کورمیشدیم بچه م کوچیک بود چشاش ب نورحساس شده بود از خونه میومدیم بیر ...

وای...منم دوتا بچه دار...

البته بچه های من مدرسه ایی هستن

فقط خودمودلداری میدم ک خونهه موقت وگرنه میدونم که واسه نورش اذیت میخام بشم🥲

وای...منم دوتا بچه دار... البته بچه های من مدرسه ایی هستن فقط خودمودلداری میدم ک خونهه موقت وگرنه ...

البته بخاطرکروناهمش خونه بودیم این اذیتی روبیشترمیکردهمشم لامپاروشن

البته بخاطرکروناهمش خونه بودیم این اذیتی روبیشترمیکردهمشم لامپاروشن

اره احساس کردم ک احتمالا نوزاد بوده یچتون ...حالا من بچه هام نصف روز مدرسه ان و اینجوری خودمو دلداری میدم که حداقا نور میخوره بهشون