2777
2789

بابام رفته شهر دیگه سرکار از بس مامانم زنگ میزد رو گوشی بابام بهش فوش خواهر ماور و فوش خودش میداد بابامم بلاکش کرد این چند ماه برا خرجی خونه و اینا من زنگ بابام میزدم بهم میگه به بابات بگو پول بریزه برا خرجی خونه پولو خراب میکنه مواد خوراکیم نمیخره چند روز چند روز غذا تو خونه نداریم دیروز بابام پول زد رفتم با کارت مامانم موادخوراکی برا خونه خریدم از دیشب منو گرفته به فوش و دعوا منم گفتم دیگه به بابا نمیگم پول بده میگم پولو بریزه برا خودم برا خوراکم رفته کنترل تلویزیون برداشته میگه به بابات بگو پول بده وگرنه نمیدم .اگه میتونستم منم مامانم ترک میکردم .از دستش داداش دیگمم رفته ی کشور غریب دیگه .چیکار کنم از دستش بچه هم نیستم ۲۳سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو کنترل و نده ول کن الان همه تو گوشی هر چی بخوان میبینن کی تلوزیون نگاه میکنه من دیروزم تاپیک تو دیدم پامانت که خوراکی نمیخره پس پول و چیکار میکنه؟؟فکر کنم پس انداز مخفی داره خودتم تو دیوار بگرد کار نظافت منزل و پرستاری ساعتی یا سه روز در هفته هست حقوقش بد نیست از پس مخارجت برمیای 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

ببخشید من نظر میدم. نمیدونم مشکلتون تا چه حد شدیده اما سعی کن مقداری از پول رو واسه خودت نگه داری و اگه تونستی یه کاری چیزی یاد بگیر. چون با این چیزایی که گفتی نمیتونی چند سال دیگه دووم بیاری. باید مستقل بشی.

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
چندسال مشکل اعصاب داره اخلاقشم مشکل داره البته

دارو نمیخوره؟اخه من این مدلی از نزدیک  دیدما مواظبش باشین کار دستتون نده خدای نکرده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
میده تاکسی دربستی برای ی خریدی میده کنسرو جای صیفی جات و برنج لیزر و کرم و.......

تو این بی پولی لیزرم میره😐😐😐

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود