2777
2789

میخوام برم تزریق فیلر انجام بدم خوبه یابده میترسم بدبشه استرس دارم اگه تجربه ایی دارید بگین  مرسی 💋

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
نترس برو . منم دیشب بعد از کلی ترس و استرس رفتم بوتاکس انجام دادم... ترس نداشت

میترسم زشت بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

بوتاکس کجا؟ من خواستم پیشیونیمو انجام بدم دکتره گفت زیر سی سال انجام نده بعد گفت تغییر میکنی ابروهات میره بالا خوب میشی ولی میترسم زشت و غیر طبیعی بشم

بوتاکس کجا؟ من خواستم پیشیونیمو انجام بدم دکتره گفت زیر سی سال انجام نده بعد گفت تغییر میکنی ابروهات ...

پیشونی و اطراف چشم و ابرو رو انجام دادم . شما خب لازم نداری زیر سی سال جوونه . من سنم بالاست عزیزم 

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم 
بوتاکس کجا؟ من خواستم پیشیونیمو انجام بدم دکتره گفت زیر سی سال انجام نده بعد گفت تغییر میکنی ابروهات ...

من این ادمای غیر طبیعی میبینم خیلی بیشتر میترسم برا انجام دادن 

پیشونی و اطراف چشم و ابرو رو انجام دادم . شما خب لازم نداری زیر سی سال جوونه . من سنم بالاست عزیزم&n ...

من اخه خط میفته عزیزم مثلا تو آفتاب برم چشمامو جمع میکنم پیشونیم خط میفته طول میکشه تا صاف شه پوستم بده

اصن درد نداره من فیلر زیر چشم و بوتاکس انجام دادم اصن اذیت نشدم خیلیم راضیم کلی تغییر کردم. 

جدی مرسی عزیزم چه مارک ژل زد برات اخه من هم زیر چشمم گوده هم پف داره صورتمم لاغره 

من این ادمای غیر طبیعی میبینم خیلی بیشتر میترسم برا انجام دادن  

من با خاله شوهرم رفتم فیلر زد خط اخمشو، خیلی خوب شد قشنگ عمیق شده بود و بارها بوتاکس کرده بود ولی با فیلر صاف صاف شد