2777
2789
عنوان

نامزدم بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 62 پست

چه بزرگتر چه کوچکتر نباید باهاش میرفتی، وقتی یکیو میخوای

البته اونم عقدت نکرده که، کلا پسری که نهایت تو ۶ ماه نیومد خواستگاری به درد نمیخوره

بزار تموم شه بره

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم شما دخترا چتونه؟؟؟؟ حوصله آقا بالا سر دارین توی مجردی؟؟؟؟ اگه میخواین که ازدواج کنین اگه نه خیلی بیکارین یکی که هیچ نسبتی باهاتون نداره همش چکتون کنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

اگر مطمئن بودی کار اشتباهی انجام ندادی همونجا جلوی پسره تلفنشو جواب میدادی نه که بعدش بیای بگی 

اینکه یه کاریو بکنی بعدش بیای بگی مضمون کار رو عوض نمیکنه 

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
پسر مردم نبود پسر خالمه این ک بعد از این همه سال باورم نکرده درد داره برام

خب همون بهتر که کات کرد

دنبال رابطه جدی ،محکم،منطقی و بزرگسالانه باشید 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

اگر مطمئن بودی کار اشتباهی انجام ندادی همونجا جلوی پسره تلفنشو جواب میدادی نه که بعدش بیای بگی  ...

بابا فامیلای ما کلا دنبال اینن یه داستانی برات درست کنن جواب میدادم میگفتن دوس پسر داره فلانه وگرنه همون جا ام باهاش تماس گرفتم جواب نداد 

چرا چهار ساله باهاشی خیلیه

دوسش دارم بی پولیشو قبول کردم گفتم هر وقت دستت باز بود بیا جلو ولی الان خیلی ناراحته از دستم خودشم گریه میکرد قبل این ک بلاکم کنه از پریروز تا حالا منم به جز آب هیچی نخوردم دیشب حالم بد شد رفتم بیمارستان سرم زدم

بابا فامیلای ما کلا دنبال اینن یه داستانی برات درست کنن جواب میدادم میگفتن دوس پسر داره فلانه وگرنه ...

😶

خب قبل از رفتنت باید به دوست پسرت میگفتی 

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
ولش کن مگه برات چیکار کرده چهار ساله باهاشی.پسر ک قحط نیست

ببین اگر برام خرج کرد منم براش خرج کردم اینجوری نبودم ک از محبتش سو استفاده کنم بد برداشت کرده راهکار میخوام که قانع بشه هیچی بین من و کسی که ۶ سال ازم کوچیکتر بوده نبوده