2777
2789
عنوان

نامزدم بلاکم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داری؟ 

راهش یه خورده دوره از خونه ی ما فردا صبح میخوام برم پیشش باهاش حرف بزنم من اشتباهی نکردم بهش گفتم بیا اصلا پسر خالمو میارم حضوری باهاش حرف بزنم من هیچ کار بدی نکردم اشتباهم این بود پیام ندادم بگم بهش که انقدر ناراحت شه

راهش یه خورده دوره از خونه ی ما فردا صبح میخوام برم پیشش باهاش حرف بزنم من اشتباهی نکردم بهش گفتم بی ...

اگر اونم قد تو دوست داشته باشه حرفتو باور میکنه 😶🙂

یه حسی مثل خوندن ”بوف کور” برای اولین بار تو هوای ابری …
ببین اگر برام خرج کرد منم براش خرج کردم اینجوری نبودم ک از محبتش سو استفاده کنم بد برداشت کرده راهکا ...

اگه قبلا واقعا دیدی ک برات داره تلاش می کنه بیاد جلو برو پیشش باهاش صحبت کن.وگرنه اگه حس می کنی شل می گیره رابطه رو خودتو کوچیک نکن

اگه قبلا واقعا دیدی ک برات داره تلاش می کنه بیاد جلو برو پیشش باهاش صحبت کن.وگرنه اگه حس می کنی شل م ...

اصلا گریه میکرد میگفت من واسه خودم لقمه نمیگرفتم واسه تو لقمه میگرفتم میزاشتم دهنت فقط بخاطر تو تلاش میکردم میخوام برم که تلاشمو بکنم چون واسم ارزش داره

اون اگه باهات ازدواجم کنه

ول کن این ماجرا نیست و بهت یادآوری میکنه که با پسرخالت بودی و ..... 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
اون اگه باهات ازدواجم کنه ول کن این ماجرا نیست و بهت یادآوری میکنه که با پسرخالت بودی و ..... 

ن بابا از عصبانیت گفته وگرنه من همه چیو میدونم از قبل این ک بیام تو زندگیش

یعنی میدونم با کیا بوده چه کسیو دوس داشته و اینا 

من دوسش داشتم کنار اومدم یادآوری نمیکنم فک نکنم اونم انقدر بچه بازی در بیاره