2777
2789

چشمام خیلییییی ورم کرده لب بالامم بالا رفته نمیتونم لبام رو ببندم پشیمون شدم از عملم 😭😭😭😭درست میشه یا همینجوری میمونم؟!

انسان باشیم همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا آخه لبام چی؟! اونام درست میشن بخدا پشیمون شدم 😭😭

اره بابا نترس نهایت ۱۰روز دیگه ورمش می‌خوابه فقط قرص آناهیل بخور برای کبودی هات که زودتر برن 

برای محاسبه عدد شانس درخواست بدید  

لبت یکم تغییر میکنه منم عملی زیاد دیدمدفاصله لب بینی مثل اول اول نیس

خدایا ازت ممنونم که بعد کلی سختی کلی پیچ تاب زندگی کلی نا امیدی یهو شدی امیدمون و خودت راه برامون باز کردی بهم رسوندیمون🥺❤️ ازت میخوام بازم کنارمون باشی تا بتونیم زندگی  قشنگمون توی خونه خودمون کنار بچه هامون بسازیم ۰۰❤️

مبارکه 

ورمه عزیزم . ما ی مورچه میزنه  لبمون وارو میشه 

شنا ک عمل کردی 

کدوم شهر عمل کردی چقدر هزینش شد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر