2777
2789

بعد اینکه تامپون دراوردم با گچ ..میتونم برم سفر 

میخام برم جنوب کار دارم ..تا ۷ هشت روزم هستم بر میگردم ...

الان برم یا نرم 

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت کی بود من دیووونه شدم انقد دنبال دمتر گشتم

دکتر امیر حسین کمیجانی 

اره منم خیلی گشتم ..بعضی دکترای معروف مث جهانیان سلطانی فر با وجود اینکه ۴۰ ب بالا عمل میکنن ولی بازم 

خوب عمل نمیکنن...کارای،آقای کمیجانی دیدم دنبال کردم خوب بود ..نوبت اورژانسی زد برام .چون گفتم پاییز شرایط اصلن ندارم ..ی نوبت خالی تو ۹ شهریور داشت داد بهم 

منم آزمایش،عکس و این چیزا رو سری انجام دادم 

دکتر امیر حسین کمیجانی  اره منم خیلی گشتم ..بعضی دکترای معروف مث جهانیان سلطانی فر با وجود این ...

چند؟

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
چند؟

من قرعه کشی داشتم ..ولی اول مهر بهم میدنش ..

دیگه گفتم تا صب کن اول مهر نمیشه ..شرایطم نمیخونه

خلاصه گفتم قسطی کنم...ب منشی گفتم ..گفت بله میشه

۹ تومن از آبجیم گرفتم و ب منشی بیانه دادم سری آزمایش و عکس اینا گرفتم ..۲تا چک هم  باید ببرم 

اونا هم ۹ تومنیه ..

قسط اول میدم بقیه چک ..کلن ۲۷

ولی نقد ۲۴