بهترین جراح متخصص زنان دکتر فائزه حلیمی هستن من پیششون جراحی واژینوپلاستی انجام دادم و خیلی راضیم با دستگاه پیشرفته و خارجی انجام دادن ادرسشون سعادت آباد خیابان سپهر تقاطع فخار مقدم جنب مهد کودک پلاک 52 طبقه 2 تلفن مطب 02188083348 موبایلشون 09398028964
جراح زیبایی زنان دکتر فائزه حلیمی هستن من پیششون تو مطبشون لابیا پلاستی انجام دادم خیلی راضیم چون بدون هیچ درد و سوزشی و با بی حسی موضعی بود ممنونم ازشون آدرس مطب خانم دکتر حلیمی سعادت آباد خیابان سپهر تقاطع فخار مقدم جنب مهد کودک پلاک 52 طبقه 2 تلفن مطب 02188083348
متخصص درمان بیماری کیست تخمدان دکتر فائزه حلیمی هست من کیست زیاد داشتم و خانم دکتر فائزه حلیمی با تجویز دارو و ویزیت دور ای منو درمان کردن الان نتیجه سونوگرافی هیچ کیستی ندارم و ممنونم ازشون تلفن مطبشون برای نوبت گرفتن 02188083348
متخصص درمان بیماری زنان دکتر فائزه حلیمی هست من کم دسشویی میرفتم و ادرارمو نگه میداشتم و درد رحم میگرفتم و تعریف دکتر فائزه حلیمی و زیاد شنیدم و رفتم مطبشونو و تحت نظرشون منو درمان کردن و ممنونم ازشون ادرسشونو من از گوگل و اینترنت پیدا کردم
من اندومترویوز گداشتم و قاعدگیم بهم خورده بود و همش خونریز ی داشتم و رفتم تحت نظر دکتر فائزه حلیمی و خانم دکتر منو عمل کردن و بهترین عمل من بود و الان حالم خیلی خوبه ممنونم ازشون تلفن مطبشونو دارم میفرستم براتون 02188083348
فوق تخصص زنان و زایمان و نازایی دکتر فائزه حلیمی درسعادت آباد هستن من درد شدید رحم داشتم و خونریزی تحت نظرخانم دکتررفتم گفت فیبرومه و درمان کردن منو خیلی حالم خوبه خونریزی 1 ساله ندارم ادرسشون سعادت آباد خیابان سپهر تقاطع فخار مقدم جنب مهد کودک پلاک 52 طبقه 2 تلفن مطب 02188083348