2777
2789
عنوان

خانوما بیایدخواهشا

110 بازدید | 12 پست

۱خانما دوکیلونخودداشتم دیب دیدم همش سوراخه و پشه زده مستقیم ریختم سطل اشغال حالامیبینم لپه مم زده البته کم مثلا هر۲۰تادونه لپه یدونش سوراخه و چنتاییم پشه توشونه.الان گزاشتم فریز پشه ها بمیرن.اگ پشخ ها مردن میشه هرباربخوام استفاده کنم بشورمشون خوب و این سوراخاروجداکنم و بپزم؟یابریزم دور؟؟

❤💜

اره گلم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ینی چی عزیزم ینی بریزم دور؟

نه منظورش اینه میشه استفاده کرد

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
جداکن وبقیه اش رواستفاده کن همیشه به حبوبات نمک بزن یاجای سردبزار پشه نمیزنه

الن جداکنم یاوقتی خاستم مقداریشواستفاده کنم‌هموناروتمیزکن مو بشورم و بپزم؟

❤💜
چیه گلم

ببخشید دستم اشتباه خورد 

عزیزم میتونی لپه هارو پاک کنی وسالم هاشو جدا کن وبپز وبسته بنی کن بزار فریز 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ببخشید دستم اشتباه خورد  عزیزم میتونی لپه هارو پاک کنی وسالم هاشو جدا کن وبپز وبسته بنی کن بزا ...

ببین لان همروگزاشتم فریزر خب؟

فرداددبیارم ازفریزر دیگ همه چیزاش‌ازبین رفتن .بزارم یخچال هربارمیخام بپزم مقدادیشو پاک کنم و بشورم و بپزم خوبه اینجوری؟؟؟

یا ایان همشوپاک کنم؟

❤💜
ببین لان همروگزاشتم فریزر خب؟ فرداددبیارم ازفریزر دیگ همه چیزاش‌ازبین رفتن .بزارم یخچال هربارمیخام ...

هر دو روش خوبه 

ببین خودت کدومو راحتتری همون کارو کن 

الن جداکنم یاوقتی خاستم مقداریشواستفاده کنم‌هموناروتمیزکن مو بشورم و بپزم؟

الان پاک کنی وبزاری فریزرخیالت راحته

وبعدابدون دردسربرمیداری واستفادش میکنی

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اره ینی چی عزیزم ینی بریزم دور؟

استفاده کن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!