2777
2789
خوشبخالتون برامنم دعا کن اشکم اومد پایین متنتو خوندم بار بار سوم ای یو ای کردم و منفی شد هرسری سه ...

فدات شم منم اشکم اومد مشکلت و خوندم از ته دلم براتون دعا میکنم قول میدم بهتون ک زودتر حل شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من تا یادمه هرچقدر هم از ته دل خواستم اهل بیت بهم کمک نکردن هیچ وقت. خیلی هم دوستشون دارم الانم ...

قربونت برم من،من دلم براتون روشنه زودتر مشکلتون حل میشه،مشکلتون ک حل شد برام پیام بزارید

فدات شم منم اشکم اومد مشکلت و خوندم از ته دلم براتون دعا میکنم قول میدم بهتون ک زودتر حل شه

ای خواهر امیدوارم خدا نظری کنه 

بخدا من زندگیم همه چیز حسرت شده 

گاهی وقتا دوست دارم بمیرم ولی خوب مرگ و زندگی که دست ادم نیست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ای خواهر امیدوارم خدا نظری کنه  بخدا من زندگیم همه چیز حسرت شده  گاهی وقتا دوست دارم بمی ...

عزیزدلممم فدای غم و غصه هات شم من،زودتر براتون حل میشه غصه نخور