2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شدیداااااا خیلی شدید به دعا اعتقاد دارم نشده از ته دل و با چشمای گریون از خدا چیزیو بخوام و بهم نده قربونش برم

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

من خیلی دلم شکسته.  روز پنجشنبه بدجوری شکست طوری شکست که صداش تا ابد تو گوشم میمونه.از اون روز  تا حالا با کوچکترین حرف اشکم سرازیر میشه.واقن نمیدونم باعث و بانیش رو ببخشم یا ن .ولی هیچوق یادم نمیره چجوری طلبکارانه با حرفاش دلمو شکست و ...

الهی فدات شم،قربون اشکات بشم من،با این حالت از اهل بیت بخواه و برا همه دعا کن

خوشبخالتون

برامنم دعا کن اشکم اومد پایین متنتو خوندم

بار بار سوم ای یو ای کردم و منفی شد هرسری سه جهار میلبون خرج میکنم هیچی به هیچی.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ما ی وامی با هزار ذلت برداشته بودیم بابت ازدواج خواهرمون  در عوضش خونمون رهن بانک بود بعد مدتی ...

وااای چ قشنگ انشالله که هر جا هستن سالم و سلامت باشن خدا دستشونو بگیره که کمکتون کردن😀💚

من خیلی دلم شکسته.  روز پنجشنبه بدجوری شکست طوری شکست که صداش تا ابد تو گوشم میمونه.از اون روز ...

قربونت برم من الهی،اهل بیت ع دل شکسته رو هوا میخرن،خدا گف من از سه چیز وقتی ک بش ظلم بشه عرشم ب لرزه میاد و نمیبخشم

یتیم،زن،امام حسین ع

از ته دلم براتون دعا میکنم

ولی من تا یادمه هرچقدر هم از ته دل خواستم اهل بیت بهم کمک نکردن هیچ وقت. خیلی هم دوستشون دارم الانم  .ولی برا ای یو ای که کردم از ته دل گفتم اگه باردارشدم اسمشو محمد میزارم ولی نشدم سه بار این روندو ادامه دادم به امید باردار شدن ولی نشد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم