من خودم محجبه ام اما اصلااا ادم افراطی نیستم بگم خب چون من چادر میپوشم باید بقیه هم اینجور باشن حتی به خودم هیچوقت این اجازه رو ندادم ک به نزدیک ترین ادمای زندگیم راجب پوششون نظر بدم چون متعقدم پوشش دیگران به من ربط نداره امروز رفته بودم دکتر خیلی خیلی شلوغ بود یه خانمی پشت سر من بود با یه لحن تندی به من گفت برو کنار من فک کردم بارداره و میخاد بشینه اومدم کنار ک بشینه دیدم اومد وایساد جلوی من (حالا ۵۰دقیقه اس تو صفم )ک برم به منشی بگم ک منو جا انداختی و ده تا بعد من فرستادی داخل خیلیم عجله داشتم ک برگردم خونه اما توی صف وایسادم ک سر نوبت خودم برم بهش گفتم من فک کردم میخای بشینی چرا اومدی جلو برگشته به من میگه اگ من پشت سر توام دلیل نمیشه ک نوبت تو جلوتره😐خلاصه حرفمون شد برگشت به من گفت تو با این چادرت معلومه ک چیکااااره ای من یه لحظه شوکه شدم ک چرا سر هیچی این تشنجی شد اینو ک گفت من هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم اولین بار بود تو زندگیم ک جای عمومی با کسی دعوا میکردم و متوجه شدم این خانم چون من چادری بودم میخواست دعوا راه بندازه کلا وگرنه نه من بهش بی احترامی کردم ن اصلا تو مود دعوا بودم .چون کلا همه فحش هاش ربط میداد به چادر .اونجا جوابشو دادم ولی انقد ناراحت و عصبی بودم ک الان اصلا یادم نمیاد حتی چیا بهش گفتم .