2777
2789

من خودم محجبه ام اما اصلااا ادم افراطی نیستم بگم خب چون من چادر میپوشم باید بقیه هم اینجور باشن حتی به خودم هیچوقت این اجازه رو ندادم ک به نزدیک ترین ادمای زندگیم راجب پوششون نظر بدم چون متعقدم پوشش دیگران به من ربط نداره امروز رفته بودم دکتر خیلی خیلی شلوغ بود یه خانمی پشت سر من بود با یه لحن تندی به من گفت برو کنار من فک کردم بارداره و میخاد بشینه اومدم کنار ک بشینه دیدم اومد وایساد جلوی من (حالا ۵۰دقیقه اس تو صفم )ک برم به منشی بگم ک منو جا انداختی و ده تا بعد من فرستادی داخل خیلیم عجله داشتم ک برگردم خونه اما توی صف وایسادم ک سر نوبت خودم برم  بهش گفتم من فک کردم میخای بشینی چرا اومدی جلو برگشته به من میگه اگ من پشت سر توام دلیل نمیشه ک نوبت تو جلوتره😐خلاصه حرفمون شد برگشت به من گفت تو با این چادرت معلومه ک چیکااااره ای من یه لحظه شوکه شدم ک چرا سر هیچی این تشنجی شد اینو ک گفت من هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم اولین بار بود تو زندگیم ک جای عمومی با کسی دعوا میکردم و متوجه شدم این خانم چون من چادری بودم میخواست دعوا راه بندازه کلا وگرنه نه من بهش بی احترامی کردم ن اصلا تو مود دعوا بودم .چون کلا همه فحش هاش ربط میداد به چادر .اونجا جوابشو دادم ولی  انقد ناراحت و عصبی بودم ک الان اصلا یادم نمیاد حتی چیا بهش گفتم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکتون میترکه و چندین کاربری هم با خودش بفنا میده😅

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزم ناراحت نباش

هرکس مطابق با شان و شخصیت خودش رفتار میکنه

ایا میتونی ب مار بگی نیش نزن؟

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

میخواسته جنجال راه بندازه با کلمه ی چادر هم بساط یارکشی راه انداخته

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
تاپیکتون میترکه و چندین کاربری هم با خودش بفنا میده😅

اومدم پست بذارم

بعد گفتم شکلات صبر کن نزدیک برگشت اون کاربریت بشه،بعد شروع کن😂

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست

بیشعور بوده اینو به عنوان کسی گفتم که خودش چادری نیس دارم میگم رفتار اون خانوم و دری وری هاش و ربط دادنش به چادر از بی شعوریش بوده چون اصلا ربط و منطق نداشته حرفاش! 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20