2777
2789

دو تا مشکل دارم تو شیردهی ، دخترم ۲ ماهشه. موقع شیر دادن ی وقتا ک خوابه فکشو قفل میکنه ،دردم میگیره ، ب  هیچ عنوان هم نمیخواد جدا شه ، دیگه کلافه میشم چونشو ب سمت بیرون میکشم ک ولم کنه ، ی وقتا میترسم میگم الانش اینه دندون در بیاره چی میشه ؟!چرا فکشو قفل میکنه ؟ همه اینطورین؟ 

و دومین مشکلم اینه ک سینه سمت راستم از اول حساس بود. ینی وقتی بچم شیر میخوره ، تمام بدنم از درد بی قرار میشه ، هی با پاهام بازی می‌کنم ک تموم شه ، طوری شده بیشتر از سینه چپ بهش شیر میدم ، کلا از شیر دهی لذتی نمی‌برم،  برام دردآوره !! چ کنم ، 

در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه از اسی منم میتونم یه سوال کنم

بچه ها چرا نوک سینه تو شیر دهی جمع میشه 

یعنی بچه که شروع میکنه به میک زدن سفت میشه 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
برای منم اویلش اینجوری بود سر سینه هام زخم شده بود درد میکرد هااا خونم میومد 🥲🤦🏻‍♀️یادم انداختی ع ...

تموم بند بند وجودم ی جور درد و بیقراری دارم ،برام عجیبه جرا سینه راستم انقدر حساسه آخه؟! انکار ی سیم وصل کردن مستقیم د ردش تو مغزم حس میشه پاهام بیقرار میشه ،

روز اول اینجور بودم دیدم دارم عذاب میکشم روز دوم شیرخشکش دادم

خیلی دوس داشتم ک بتونم شیر خودمو بدم ارتباط خوب مادر دختری بینمون باشه واسه همین با درداشم کنار اومدم گفتم زخما خوب شه تموم میشه،  ولی هنوز حساس سینم ب مکیدن ، مغز سرم درد میگیره 

با اجازه از اسی منم میتونم یه سوال کنم بچه ها چرا نوک سینه تو شیر دهی جمع میشه  یعنی بچه که ش ...

مال من الانم اینجوریه دست میزنم بهش یهو جمع میشه برا اینه که نوکش بیشتر بشه واسه شیر دهی

دخترم دنیام شدی مرسی که اومدی تا دیگه تنها نباشم
مال من الانم اینجوریه دست میزنم بهش یهو جمع میشه برا اینه که نوکش بیشتر بشه واسه شیر دهی

اخه خیلی سفت میشه برا نوزاد سخت نمیشه گرفتن و میک زدن

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪