2777
2789

ولی فقط در حد لکه و وقتی میرفتم ادرار کنم همراه ادرار بود آمپول انوکساپارین و آسپرین و دوفامد ۱۰ و شیاف پروژسترون ۴۰۰ هر ۱۲ ساعت مصرف میکنم ولی الان رفتم دستشویی لکه قرمز تبدیل به قهوه ای شده اونم خیلی کم .بنظرتون برم سونو ؟ضرر نداره؟دکترم گفت برو سونو سن و سلامت جنین رو بده.در ضمن قلب جنین ۵ روز پیش تشکیل شده بود و ضربان داشت شکر خدا

هفته ۷ بارداری هستم و سابقه سقط دارم بخاطر سقطم برام آمپول و آسپرین و شیاف نوشته و البته دوفمد۱۰

ببین قشنگم سونو نرو برو پیش متخصص فردا صبح اصلا هم استرس نداشته باش چون مثل اینکه تو سه ماه اول عادیه بد به دلت راه نده صلوات بفرست از نظر پزشکی متخصصی که میری پیشش حتما تحت نظر اون باش به بیمارستان مراجعه نکن در صورتی که خدای نکرده لکت بیشتر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین قشنگم سونو نرو برو پیش متخصص فردا صبح اصلا هم استرس نداشته باش چون مثل اینکه تو سه ماه اول عادی ...

عزمزم نمیدونم بخدا چیکار کنم دکترم شهر نیس تلفنی تماس گرفتم گفت برو سونو