2777
2789
عنوان

یه کار خونگی خوب بدو بیااا 😍🫠🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 34 پست
همه کار  اگه آنلاین شاپ داری همکاری کنی اگه کاری نداری کارای دیگه ش انتخاب کنی مثل دستور آش ...

چه خوب 

خب الان دانلودش کردم 

کد ملی هم میخواد بدم مشکلی نداره ؟؟ 

شما خودت چه کاری انجام میدی درآمدش چطوره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب  خب الان دانلودش کردم  کد ملی هم میخواد بدم مشکلی نداره ؟؟  شما خودت چه کار ...

آره بازار بخون مجوز داره

من همه ش انجام میدم

چون بخوای یه کار انجام بدی صرف نداره

کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم

سیستم داری؟

اگه بتونی از یوتیوب فتوشاپ‌ یاد بگیری 

در این زمینه ها پیج بزنی 

طراحی لوگو و طراحی کارت ویزیت 

طراحی پست های اینستاگرامی 

بعد طراحی هایی که کردیو پست کنی با کپشن خوب و توضیحات روند کار

بین دوتا پستیم که میذاری یه ریلز کوتاه مثلا از بهترین رنگ ها برای پست اینستاگرام در زمینه فلان مدل پیج یا بهترین نوع طراحی کارت ویزیت برای یک قشر و یک شغل جامعه با یه آهنگ بی کلام قشنگ بذاری 

هر روز پست بذار و بین ۸ تا ۱۰ شب پست بذار 

از روند کار و تلاش هایی که برای بهبود کارت میکنی هم هر روز تا ۱۰ تا استوری الی بیشتر بذار

یک هایلات خودت رو معرفی کن و بقیه هایلات ها از روند و مدل کار توضیح بده 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
همه کار میشه انجام داد باهاش 

شما تجربه ای دارید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سیستم داری؟ اگه بتونی از یوتیوب فتوشاپ‌ یاد بگیری  در این زمینه ها پیج بزنی  طراحی لوگو ...

ممنون عزیزم شما انجام میدین ؟؟ سیستم دارم اما یاد ندارم این کارارو ؟؟ درآمد داره ؟ کار میخوان ازم ؟؟ 

نظرم روی نقاشی روی سفال همون دیوارکوب هست 

چطوره بنظرتون پیج بزنم درآمد داره ؟؟

فعالیتی هایی که داشتم https://imgurl.ir/uploads/o6556_Screenshot_-.png

ببخش مثلا چکار میکنید 

ممنون میشم توضیح بدید 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

همه کار  از آشپزی بگیر تا فعالیت کامنت تو سایت ،تایپ و بقیه چیزا

یعنی آشپزی میکنی میفرستی برای مشتری ؟

ببخشید خیلی  سوال  پرسیدم 

یعنی آشپزی میکنی میفرستی برای مشتری ؟ ببخشید خیلی  سوال  پرسیدم

نه دستور آشپزی

اون مواد اولیه ش میگه

بعد تو باید دستور ش پیدا کنی بفرستی 

کارتوخونه معتبر میخوای تاپیک اخرم