2777
2789
عنوان

برای قد باید چ دکتری برم بچعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 41 پست
باید ببرید دکتر . تشخیص میده امکان افزایش قد هست یا نه . هنوز ۱۵ سالشه احتمالا تا ۱۸  بیشتر از ...

اخه از سال ۱۴۰۰ ک پریود شده دیگه قد نکشیدع .نمیدونم‌والا..همه ی رفیقاش ،بلند ترن ..۱۶۰ ب بالان

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
اخه از سال ۱۴۰۰ ک پریود شده دیگه قد نکشیدع .نمیدونم‌والا..همه ی رفیقاش ،بلند ترن ..۱۶۰ ب بالان

خیله خب پس ببرید دکتر

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا خواهرم میخوام..۱۴سالشع.دی میشع ۱۵سالش

دختر منم متولد 88 برا قد دکتر غدد برم .سه ماه پیش .عکس از مچ دست فرستاد .گفت صفحات رشدش هنوز بسته نشده .قرص داده مصرف میکنه. احساس میکنیم قدش یکی دوسانتی بلند شده.157بود 

جدی میگی خوبه؟ من خودم ۱۵۸ ام. خواهرم ۱۵۵ .۱۴سالشع دی میشه ۱۵سالش‌ متاسفانه هیییچ کامنتی نذاشتن هی ...

اره قدش خوبه بخدا

من اگه بچه داشتم، وقتی بچم صحیح و سالمه هیچوقت نمیبردم انواع آمپول هورمونی و دارو بهش بزنن فقط واسه اینکه چند سانت بلندتر بشه... 

اصلا مگه اندازه ی قد روی آینده و خوشبختی آدم اثر داره؟ شکیرا یکی از موفق ترین و پولدار ترین ادمای جهان قدش ۱۵۵ هست.

به علاوه اینکه با دکتر بردن خواهرت، توی ذهنش نقش میبنده که من ناکافی هستم و مشکل دارم و قدم کوتاهه و نرمال نیستم!

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
دختر منم متولد 88 برا قد دکتر غدد برم .سه ماه پیش .عکس از مچ دست فرستاد .گفت صفحات رشدش هنوز بسته نش ...

عه واقعا؟ میشه اسم قرصشو بپرسم؟ عکس میتونید بدید؟ خواهر من متولد دی ۸۷.ای کاش صفحه رشد خواهرمم بسته نشدع باشع..بندع خدا اعتماد بنفسش۰ شده

اره قدش خوبه بخدا من اگه بچه داشتم، وقتی بچم صحیح و سالمه هیچوقت نمیبردم انواع آمپول هورمونی و دارو ...

خودش میگع بخدا..نشسته ی گوشه بغض کرده‌.امروز عصری ،یگی از بچه های فامیلامونو دیدیم ک ۳سال از خواهرم کوچیکتره..اون قدش خیلی بلند بود.۱۷۰ ایناس فک کنم..از عصرتاالان خواهرم افسردگی گرفته.ب منومامانم میگه منو ببرید دکتر

ال-آرژنین ، با یه قرص کلسیم خارجی 

ممنون میشم اگ اسم اون کلسیم حارجی هم‌بگید ..مرسی😘..هرکدومو چ زمانی مصرف باید بکنه؟

خودش میگع بخدا..نشسته ی گوشه بغض کرده‌.امروز عصری ،یگی از بچه های فامیلامونو دیدیم ک ۳سال از خواهرم ...

حدس میزنم اعتماد بنفسش پایینه

زودتر از اینا باید روی اعتماد بنفس بچه کار کرد

الان میتونید ببریدش دکتر غدد ولی یه چاره واسه اعتماد بنفسش هم باید پیدا کرد

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
حدس میزنم اعتماد بنفسش پایینه زودتر از اینا باید روی اعتماد بنفس بچه کار کرد الان میتونید ببریدش د ...

اره کلا اعنماد بنفسش پایینه.مدرسع میره ماسک میزنه.با اینکه همه ی رفیقاش میگن خوشگله‌.الانم استرسش سر اینه ک مهر وقتی مدرسه ها باز میشع ، دوستاش و هم مدرسع ای هاش ،ماسک بزنن که خواهزم تنها ادمی نباشه ک تو مدرسع ماسک میزنه

ممنون میشم اگ اسم اون کلسیم حارجی هم‌بگید ..مرسی😘..هرکدومو چ زمانی مصرف باید بکنه؟

والا این کلسیمه توپاکت بود باید نصف میکردیم .روزی یه نصفه  .جاشو انداختیم رفته متاسفانه. آرژینین 1000 هم صبح وشب .

حدس میزنم اعتماد بنفسش پایینه زودتر از اینا باید روی اعتماد بنفس بچه کار کرد الان میتونید ببریدش د ...

خواهرم تا سال ۱۴۰۰ اعتماد بنفسش بااالااااا بود...سال ۱۴۰۱ ی ادم خیلی خوشگلللل ب قول خودش ،باهاش رفیق شد با دماغ سربالا و پوست سبزع و ابروهای پر و اینا..

حالا خواهر من پوستش سفید .دماغش گرد(مشکلش پوست و دماغشع فک کنم) .

این دختره ک ب قول‌خواهرم خیلی خوشگله ،اعتماد بنفس خواهرمو صفر کرد‌وخوااهرم نمیتونه اصلااااا ماسکشو دربیاره‌.

والا این کلسیمه توپاکت بود باید نصف میکردیم .روزی یه نصفه  .جاشو انداختیم رفته متاسفانه. آرژینی ...

اها مرسی.

قزص هاش بو میدن و بزرگن؟‌

خواهرم بینهایت روی قرص حساسع.تازع عادتش دادیم ،قزص بخوره