درین77 مدیر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8072 عنوان برای قد باید چ دکتری برم بچعا؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 41 پست برای افزایش قد و اینکه ببینم صفحه ی رشد ،بسته شدع یا نه ،پیش چ دکتری برم؟ متخصص غدد باید باشع؟اگ دکتری رو میشناسید ک توی ساری مطب داره و برای قد و صفحه ی رشده،ممنون میشم معرفی کنید❤️ دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐 1402/06/04 | 18:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 اره کلا اعنماد بنفسش پایینه.مدرسع میره ماسک میزنه.با اینکه همه ی رفیقاش میگن خوشگله.الانم استرسش سر ... چرا نمیبریدش مشاور؟الان مشاور از دکتر غدد واجب ترهقدشو بیشتر کنید اونوقت نوبت دماغ و لب و فلان میشه و با وجود همه ی اینا بازم احساس رضایت از خودش نداره آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
درین77 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8072 چرا نمیبریدش مشاور؟ الان مشاور از دکتر غدد واجب تره قدشو بیشتر کنید اونوقت نوبت دماغ و لب و فلان م ... درسته..مشاور خوب نمیشناسیم اینجا ....هرکس هم دیدم ،گفت مشاور اثر نداریم🥺 دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 خواهرم تا سال ۱۴۰۰ اعتماد بنفسش بااالااااا بود...سال ۱۴۰۱ ی ادم خیلی خوشگلللل ب قول خودش ،باهاش رفیق ... همینکه با دیدن یه آدم، انقدر حالش بد شد نشون میده از اول اعتماد بنفس نداشته. فقط بنظر خودش هنوز خوشگلتر از خودشو ندیده بود آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
درین77 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8072 همینکه با دیدن یه آدم، انقدر حالش بد شد نشون میده از اول اعتماد بنفس نداشته. فقط بنظر خودش هنوز خوشگ ... اره :).حالا بنظرت چیکار کنه؟ چطور اعتماد بنفسش و بدون مشاور ،بالا ببره؟ دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 درسته..مشاور خوب نمیشناسیم اینجا ....هرکس هم دیدم ،گفت مشاور اثر نداریم🥺 مشاور های تلفنی هم عااللینهم ارزونتر هستن هم واقعا فرقی با حضوری ندارنهم میتونید تماس تصویری بگیرید و هم معمولی آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
درین77 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8072 مشاور های تلفنی هم عااللین هم ارزونتر هستن هم واقعا فرقی با حضوری ندارن هم میتونید تماس تصویری بگی ... از کجا پیداگنیم؟ دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 اره :). حالا بنظرت چیکار کنه؟ چطور اعتماد بنفسش و بدون مشاور ،بالا ببره؟ ببین الان توی سن حساسیهاز دست شما کاری برنمیاد چون ممکنه یه حرف اشتباه یا یه حرکت نابجا کارو بدتر کنهپیشنهاد من مشاور غیر حضوریه. یه مشاور که حیطه ی کاریش نوجوان هست رو پیدا کنید و تلفنی جلسات رو برگزار کنید. آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 از کجا پیداگنیم؟ من همه ی دکترامو سرچ میکنم پیدا میکنمخودت سرچ کن. اگه بخوای منم میتونم سرچ کنم آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
ladiiiy عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 8332 از کجا پیداگنیم؟ من الان سرچ کردم مشاور برای نوجوانانکلی سایت و دکتر اورد. تحقیق کن، اینستاشونو چک کن. یکیشو انتخاب کن.این سایت هم بنظرم خوب اومد. اسم دکترا با سوابق و تحصیلاتشونو زده میتونی قشنگ سرچشون کنی آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
زیبای_بی_ادعا عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 349 اها مرسی. قزص هاش بو میدن و بزرگن؟ خواهرم بینهایت روی قرص حساسع.تازع عادتش دادیم ،قزص بخوره نه بو نمیدن به اون صورت
درین77 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8072 ببین الان توی سن حساسیه از دست شما کاری برنمیاد چون ممکنه یه حرف اشتباه یا یه حرکت نابجا کارو بدتر ... درسته ممنونم❤️❤️ دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
درین77 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 8072 من الان سرچ کردم مشاور برای نوجوانان کلی سایت و دکتر اورد. تحقیق کن، اینستاشونو چک کن. یکیشو انتخاب ... مرسی گلم دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐