2777
2789

گفتن درمانه تخلیه جوش یسری درسشو خوندن اینطوری که بخور میدن که چرک جوش زیر پوستی نرم سه بعد با تیغ کومدون که مخصوصه سرش یکوچولو از سون لحاف دوزی بزرگ تره انجام داد اول خوب بود بعد سرخ شد الان زخمه چیچارش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه خوب گفتم خوب نشه آخه نبایدم کرمپودر زد که

نمیدونم

تا جایی که اطلاع دارم بعد پاکسازی ارایش پوست نباید بکنی

صورتت تا چند روز قرمزه

زخم جوز هات هم خیلی تو چشمه

بعد کم کم شروع میکته خوب شدن

ترمیم کننده بزن اشتباه کردی جوشو اصلا نباید تخلیه کرد وبا یه سری توجیهاتو چرت وپرت قانعت میکنن

تخلیه روش خودشو داره اینجوری که ما می‌زنیم میترکونیم جوسارو بیشتر می‌کنه این بهداستیه جوشایه رسیده رو تخلیه کرد چک می‌کنه کیست نباشه گفت تخلیه نشه کیست میشه زیر پوستی تو کیلینگ هام وقت میدن برا تخلیه

نمیدونم تا جایی که اطلاع دارم بعد پاکسازی ارایش پوست نباید بکنی صورتت تا چند روز قرمزه زخم جوز ها ...

اره من نه کرمپودر نه کانسیلر آخه تف تو شانسم دیروز جمعه بود خونه مامان جونم بودیم حالا با عمه هام و شوهر عمه هام راحتم به رومن نمیارم ولی تو را چادورو تا پایین لبم اوردم کسی نبینه😂😂😂