2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا شوهرمم میگه دلم میخواد هرچیزی که خودم تو بچگی دلم میخواست و واسه این محیا کنم ولی خب اینجوریم ...

شوهرمنم دقیقا همینه..همش،به فکر فراهم کردن امکانات رفاهی بچه هامونه...حتی به قیمت گذشتن از خودمون ووسایلی که الان لازمه. یعنی باید از نیازهای خودمون‌بزنیم برای آینده بچه ها هزینه کنیم ومن‌مخالفم..چرامن هیچ طلایی نداشته باشم وبرام نخره . وسایل خونه عوض نکنیم..درعوض به فکر خرید زمین برای آینده بچه ها باشه

پارسا پسرمامان😍
بچه با اين چيزا لوس نميشه ما از قبل دنيا اومدنش بود به اضاقه دوچرخه و سه چرخه(ما نخريديم فاميلا خر ...

این کوچیک نیستاااا ماشین شارژی برا یکی دو سالگیش داره این واسه ده سالگی به بعده

عزیزم مبارکش باشه...شوهر منم واسه بچم خرید ماشین شارژی بعد یکم ک بزرگ شد گفت موتور میخام اونم براش گرفتیم...ولی گل گفتی ک لوس میشه پسر منم خیلییییی لوس شده ازبس هرچی بخاد میخریم واسش..ی بار ک نخریم دنیارو رو سرمون خراب میکنه 😬😮‍💨

اره واقعا من هرچی بخوام برام نمیخره ولی واسه بچم از الان داره سنگ تموم میزاره چند روز پیش ۵ ملیونی و ...

اینکه واسه شما خرج نمیکنه یکم عجیبه   ولی من موافقم با کاری که انجام میده  نباید حسرت چیزی که ما تو بچگی خوردیم رو  بچه خود ماهم بخوره    وگرنه چرا اصلا بچه اوردیم؟!

اینکه واسه شما خرج نمیکنه یکم عجیبه   ولی من موافقم با کاری که انجام میده  نباید حسرت چیزی ...

چون خودم از بچگی اهل قناعت و کم خرج کردن بودم بد عادتش کردم دیگه الان چیزی بخوام فکر میکنه زیاده