2777
2789

ماز بهتره فقط قلمچی حضوری این مجازی تنها نقطه مثبت قلمچی اینه

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

ثبت نامش از طریق سایت

همشون انلاین 

هر دو ویژگی های خوبی بدی دارن بهتره سوالای هردوشو چک کنی

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ثبت نام از طریق سایته دیگه اره؟ چون فکر کنم نمایندگی تو شهر ما نداشت هرچقدر سرچ کردم شما میدون ...

از طریق سایته هزینشم اونجا نوشته من دوپینگشو ثبت نام کرده بودم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
پیش به سوی ۵😂😃

قله  های ترقی رو دارم طی میکنم  

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
دوپینگش چجوریه  

اون ثبت نامش از اردیبهشت شروع میشه تا کنکور کلا دو ماه ، آزمونای جمع بندی مبحثی و جامع...آزمونای سالیانشم خوبه ماز سطح سوالاش سخت ولی فوق العاده با کیفیت با درصد خطای خیلی کم و درسنامه و پاسخنامه کاملا جامع

قلم چی بودم یه نفر بهم گفت ماز بهتره گیر کردم کدومو برم امسال

ماز تقلبش کمتره سوالاتش سختتره برنامش بهتره ولی حضوری نیس

ماز تقلبش کمتره سوالاتش سختتره برنامش بهتره ولی حضوری نیس

ماز اصلا تقلب نداره تنها موسسه ای هست که سوالاش لو نمیره

اره ایول به تو😂✊️

قوربان شوما  

ماز اصلا تقلب نداره تنها موسسه ای هست که سوالاش لو نمیره

همه موسسات تقلب دارن حتی ماز ولی خیلی خیلی کمه